2777
2789
عنوان

باردار نشدن

101 بازدید | 15 پست

خانوما من نمیدونم درسته این حرفا رو اینجا مینویسم یا ن فقط از خدا میخوام‌هیچ کس رو ناامید نکنه

این حرفام یه درد و دل سادس اگه کسی حوصله داشت بخونه چون خیلی دلم گرفته مینویسم که سبک بشم

۲ ساله دارم اقدام میکنم هرکار بگید کردم رفتم دکتر گفت بیماری خودایمنی داری یه ماه قرص خوردم این ماه کلا پریود نشدم آزمایش هم منفی بود الان پروژسترون زدم ولی پریود نشدم همش میگم نکنه یه مشکل جدی تری برام پیش اومده از وقتی تو اقدامم واقعا یه آدم گوشه گیر و افسرده شدم اصلا دیگه اون آدم شاد قبلی نیستم فکر میکنم همه چیز برام تموم شده زندگیم خوبه شوهرم خیلی خوبه ولی من یه آدم دل مرده شدم حوصله هیچی را ندارم فکر و ذکرم شده بچه زندگیم را دوست دارم نمیخوام سرد بشه ولی خودم کم آوردم شوهرم که میره سرکار تنها میشم گریه میکنم خیلی ناامیدم اگه کسی مثل من بوده یه راه حلی بهم پیشنهاد بده برام دعا کنید نی نی دار بشم چون واقعا داغونم

ایشاالله نی نی دار میشی ناامید نشو من بعد ۱۰ سال تازه مامان شدم🥺🥺🥺

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

فقط بیخیال باش 

همین استرسی ک میگی این ماه باردار شدمه یا ن 

خودش از همچی بدتره 

فوقش نشد میری ای وی ای و...

خیلیا هستن بچه ندارن زندگی ک میکنن

مدیتیشن کن 

سریال شرو کن ب دیدن 

زبان بخون خلاصه بیکار نباش 

حالا یکمی بفکر باش 

📍اصفهان_شمال

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲الی۴روز بعد آمپول پریود میاد

و اینک خودتو ناراحت و افسرده نکن ی نگاهی ب اطرافت بنداز از ده نفر پنج نفرشون حداقل دو سه سال میشه تا بچه اول حامله شن با این استرس روحی و نگرانی هم ب سلامتیت ضربه میزنی هم ب بارداریت کلا بیخیال باش مگه درد بی درمون داریم تو این زمونه فوقش میری ی دکتر خوب و یکم پرهزینه مشکلت حل میشه توکلت ب خدا باشه خودتو بزن ب بی‌خیالی 

حالا این حرفارو ب خودمم میگم ولی بازم ناراحتم 🗿😂

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

خدا براتون حفظش کنه برای منم دعا کنید

مرسی گلم ایشاالله توهم لذت مادر شدن رو تجربه میکنی 😘😘

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

فقط بیخیال باش همین استرسی ک میگی این ماه باردار شدمه یا ن خودش از همچی بدتره فوقش نشد میری ای وی ای ...

عزیزم ممنون که نظر دادید

اره میدونم استرس گرفتم این روش هایی که گفتید را به کار میبرم ببینم میتونم بیخیال باشم شما هم برام دعا کنید❤️

۲الی۴روز بعد آمپول پریود میادو اینک خودتو ناراحت و افسرده نکن ی نگاهی ب اطرافت بنداز از ده نفر پنج ن ...

۵ روز شده آمپول زدم این پریود میاد یه درده نمیاد هزار درده

میدونم هیچ کار خدا بی حکمت نیست ولی فکر و خیال راحتم نمیزاره

۵ روز شده آمپول زدم این پریود میاد یه درده نمیاد هزار دردهمیدونم هیچ کار خدا بی حکمت نیست ولی فکر و ...

برو ی دکتر خوب ببین هیچی ارزش ناراحت و پیر کردن خودتو نداره شاد باش ناشکر نباش می‌دونم سال بعد انشالله همین فصل بچت تو بغلته

برو ی دکتر خوب ببین هیچی ارزش ناراحت و پیر کردن خودتو نداره شاد باش ناشکر نباش می‌دونم سال بعد انشال ...

هردکتری بگی رفتم میگن خودایمنی مشکل داره که اونم چیز خاصی نیست با دارو رفع میشه ولی نمیدونم بازم چرا نمیشه 

توکلم به خداست عزیزم ممنون که باهام همدردی کردی

قربونت کاری نبود گلم منم همین مشکلو دارم ولی من هورمونام انگار بهم ریخته میبینی وسط خندم گریه میکنم اونم ب چ وضعی موجی شدم دست خودم نیس😂