2777
2789

خیلی از این چنل ها هستن که صندلی میخرن رتبه میخرن و...اول اینکه خدا می‌دونه راست بگن یا نه و دوم اگرم راست بگن حق کلیا ضایع میشه واقعا خیلی دلم میخواد گزارش بدم چنلشو ببندن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نود و نه درصدشون سرشون کلاه میره 

ازشون مدارکشونو میگیرن با تعهد نامه 

بعدا جدا از اینکه سوالا رو بهشون نمیدن ازشون اخاذی هم میکنن که اسماتونو لو میدیم قصد داشتید سوال بخرید

معدود ادمایی واقعا میتونن ب سوالا دسترسی پیدا کنن گردن کلفتا فقط... که نیازی ب دانشگاه رفتن ندارن اصلا

ولش کن برو درستو بخون اعصابتو خورد نکن

نباید به همچین چیزایی بی اهمیت باشیم من خیلیارو میشناسم مثل خر دارن درس میخونن و وضع مالی شون بده قبول شدن حق اوناست نه اینایی که پولدارن و هیچی بلد نیستن 

دوستم بهم گفت باباش اومده یه میلیارد بده دخترشو قبول کنن پزشکی دولتی 

نود و نه درصدشون سرشون کلاه میره ازشون مدارکشونو میگیرن با تعهد نامه بعدا جدا از اینکه سوالا رو بهشو ...

کلا چه راست باشه چه نه باید حقشونو بذاریم کف دستشون واقعا زورم میاد با پول مردم قیافه میگیرن کوفتشون شن کلاه بردارا

دزد خیییلی زیاد شده من یک ماه پیش یک دختر حرومزاده ۹ میلیونمو برد بلاک کرد

توی سامانه پلیس من ثبت کنین بهتون زنگ میزنن حسابی ک بهش پول واریز کردین مسدود میکنن موقتا تا برین ثبت شکایت کنین و کلا مسدود بشه و احضارش کنن