2777
2789
عنوان

من قوی نیستم

64 بازدید | 10 پست

من ی خانم شاغل هستم درآمد خیلی خوب هم دارم

خیلیا حسرت منو میخورن ولی من دارم تو زندگی خودم خفه میشم

شوهرم آدم خوبیه 

ولی من ازون زنام که کل زندگی شوهرم مدیونه تلاشای منه

ولی دوست من براش مهم نیست شوهرش داره با نه باید خواسته های اونو براورذن کنه. کلی طلا داره، تا حالا با لباس تکراری ندیدمش 

نمی‌دونم چرا انقد روی این حساس شدم و باعث ناراحتیم

چرا من که دارم خودم جر میدم برای زندگی نمیتونم مثل اون زندگی کنم

خسته ام

من چیکار کنم

Sp
سعی کن برا خودت زندگی کنی وگرنه هیچ موقع از زندگیت لذت نمیبری

تمام تلاشم اینه

ولی واقعا کم آوردم

مگه من چی‌کم دارم از اون زنا

خودم باید کمتر کنم، خودم باید خواسته های خودم برآورده کنم

تهش اون زن خانه دار لوس عزیزترین و بهترین براش

و من باید حسرت یکساعت زندگی اون بخورم

چون ...

واقعا خسته ام

منم ی زنم دلم خیلی چیزا میخواد ولی...

😔😔😔

Sp

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام تلاشم اینهولی واقعا کم آوردممگه من چی‌کم دارم از اون زناخودم باید کمتر کنم، خودم باید خواسته ها ...

عزیزم چیزی کم نداری باید افکارتو عوض کنی از کجا میدونی اون خوشبخته شاید کلی مشکلات داره ظاهر بین نباش عزیزم به خودت فکر کن قوی باش سعی کن بری باشگاه،برا خودت خرید کن هر چند وقت یه یار برو سفر 

تمام تلاشم اینهولی واقعا کم آوردممگه من چی‌کم دارم از اون زناخودم باید کمتر کنم، خودم باید خواسته ها ...

عزیزم چیزی کم نداری باید افکارتو عوض کنی از کجا میدونی اون خوشبخته شاید کلی مشکلات داره ظاهر بین نباش عزیزم به خودت فکر کن قوی باش سعی کن بری باشگاه،برا خودت خرید کن هر چند وقت یه یار برو سفر 

عزیزم چیزی کم نداری باید افکارتو عوض کنی از کجا میدونی اون خوشبخته شاید کلی مشکلات داره ظاهر بین نبا ...

من خیلی فعالم 

باشگاه میرم ولی 

چرا کسی ناز منو نمیکشه؟ 

همه از من کلی توقع دارن

هیچ کس منو بخاطر خودم نمی‌خواد 

با برای پول یا برای کارایی که میتونم انجام بدم

ولی برای خودم نه

فکر کنم من کار نمی‌کردم درآمد نداشتم از نظر همه ی آدم به درد نخور بودم

Sp
عزیزم قطعا شما هدف های بزرگتری از لباس طلا داری به هدفت فکر کن دوستت یه درصد فکر کن شوهرش پشتش نباشه ...

من باید برای هدفام جون بکنم ولی اون با چشم و ابرو و ناز به هر چی میخواد میرسه تهش غرم میزنه

ولی انقد بدبختم وقتی شوهرم ی چیز اشغال و به درد نخورم کیخرم کلی ذوق‌ میکنم

من س شغل خیلی خوب دارم تخصیلاتم بالاس ولی اینا نباشن من ی آدم بی ارزشم که برای هیچ کس مهم نیست

Sp
من خیلی فعالم باشگاه میرم ولی چرا کسی ناز منو نمیکشه؟ همه از من کلی توقع دارنهیچ کس منو بخاطر خودم ن ...

منظورت شوهرته؟که نازتو نمیکشه؟

همین که درامدت خوبه یعنی یه زن موفق قوی هستی اصلانم به ناز کسی نیاز نداری به خودت فکر کن عزیزم تو لایق بهترین هایی بیشتر تلاش کن تو از اون دوستت خیلی بهتری خودتو الکی کوچیک نکن 

منظورت شوهرته؟که نازتو نمیکشه؟همین که درامدت خوبه یعنی یه زن موفق قوی هستی اصلانم به ناز کسی نیاز ند ...

مرسی ازت هم به حرفم گوش دادی هم ‌تشویقم می‌کنی

من تو خونه تا میام حرف بزنم شوهرم هزاربارمیپره‌وسط حرفم

تا حالا نشده بخوام ی موضوعی برای بگم کامل تعریف کنم

پنج ساله دو تایی تنهایی با هم بیرون نرفتیم اگر از من متنفره ولی الکی میگه خیلی دوست دارم

جالب همه حسرت میخورن جای من باشن

Sp