یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن متاهلم ولی انگار زنا خیلی ب فکر این چیزان ب رابطشون اینا برسن فلان حس میکنم مرده خیلی دوس نداره ای ...
رابطه جنسی دوطرفه اس کی گفته اقایون فقط باید واسه اش برنامه داشته باشن؟ این افکار عهد قجری چیه اخه
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
رابطه جنسی دوطرفه اس کی گفته اقایون فقط باید واسه اش برنامه داشته باشن؟ این افکار عهد قجری چیه اخه
خیلی بده اونجوری مرده فک میکنه ما محتاج اونیم
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
من فکر میکنم بچه تا دوسالگی نیاز داره توی خواب یکی نوازشش کنه و آغوشش بگیرهاز ی طرفم فکر میکنم اگه ع ...
آره من چون شوهرم رو دیده بودم که چقدر به مادرش وابسته بود و چقدر چالش داشتیم . خودش حتی میگفت من اذیتم که بند ناف عاطفیم با مامانم پاره نشده و برادر زادم که هنوز تا 11 سالگی پیش پدر مادرشه رو دیدم واقعا ترسیدم
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
من خودم اینجوریم ک دلم نمیخواد بفهمه منم همچین نیازی دارم نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی ی حسی بدی میگیرم انگار مث زنای خراب ک محتاجن من خودمو میگم با بقیه کار ندارم بگن توهین کردی
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
همینه دیگه مردا فکر میکنن فقط خودشون نیاز دارن کارشونو میکنن پشتشونو میکنن به خانم و میخوابن انگار نه انگار خانما هم احساس دارن، مردا این چیزارو نمیفهمن شما هم که نخوای براش توضیح بدی چطوری بفهمه اخه
عزیزم کمبود و عقده هاتو تو تاپیک من خالی نکن.من بخاطر اینکه بچه ام مستقل بشه و وابسته به ما بار نیاد سعی دارم جداش کنم.و برای رابطه جنسیمون که حقمون هم هست و ربطی به شما نداره خودمون راهی پیدا کردیم خدا رو شکر ۳ تا اتاق دیگه دارم که کارمو بکنم و همینطور تایم آزادی که بچه ام خونه نیس زیاده برام.پس برو بیرون و افکار مریضت رو اینجا نیار
عزیزم کمبود و عقده هاتو تو تاپیک من خالی نکن.من بخاطر اینکه بچه ام مستقل بشه و وابسته به ما بار نیاد ...
من با تو نبودم موضوع تاپیک مسخرتم نخوندم نظراتشو خوندم و حرفم با اوناس
کسی دعوت نامه برات نفرستاده.معلومه هنوز خیلی خام و بچه ای که مسائل خواب بچه برات مسخره اس.برو هر وقت ...
ب تو ربطی ندار کی وارد کجا شم با مسئله جا خواب بچه توام کار ندارم زنیکه پاچه گیر کسی با تو حرف نزد میپری وسط ریپلی میکنی