2777
2789
عنوان

جای خواب بچتون رو جدا کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 71 پست
فقط ب فکر رابطه جنسی مسخرتونیدا

رکن اصلی زندگی زناشویی رابطه هست اگه شما درکی ازش نداری 

یا تو رابط درک نمیشی یا یه مشکلی خودت داری 

وگرنه ادم سالم همچین حرفی نمیزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزاشما مجردی ؟؟؟؟؟

ن متاهلم ولی انگار زنا خیلی ب فکر این چیزان ب رابطشون اینا برسن فلان حس میکنم مرده خیلی دوس نداره اینا دوس دارن 

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

رکن اصلی زندگی زناشویی رابطه هست اگه شما درکی ازش نداری یا تو رابط درک نمیشی یا یه مشکلی خودت داری و ...

رابطه مهمه ولی الزامی نیست حتما تو اتاقی که بچه هست انجام بشه . ما اتاق جدا داریم پسرم ۱۳ سالشه بازم ترجیح میدیم تایمی رابطه داشته باشیم که کلا خونه نباشه . یا صبح که میره مدرسه ما یکساعت بعدش از خونه میریم بیرون اون یکساعت در اختیارمونه یا عصرها که میره باشگاه 

رکن اصلی زندگی زناشویی رابطه هست اگه شما درکی ازش نداری یا تو رابط درک نمیشی یا یه مشکلی خودت داری و ...

تاپیکاش😑

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

اخه شوهراتون شاید خیلی دوس ندارن باهاتون رابطه داشته باشن ک شما دوس دارین من بمیرمم خودم پیشنهاد رابطه نمیدم یا ک شرایطو مهیا کنم مرد خیلی دوس دار باید فکر این چیزا باشه

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

من با یه پزشک که صحبت کردم گفتن از 6 ماهگی تا 1 سالگی زمان خوب و درستیه برای  اینکار 

مادر بودن یعنی خود را در هر لحظه فدای فرزندت کنی، بدون اینکه منتظر چیزی باشی جز لبخندی که دنیا را برایت روشن می‌کند.

تاپیکاش😑

چ پیگیری تو تاپیکام؟

ن متاهلم ولی انگار زنا خیلی ب فکر این چیزان ب رابطشون اینا برسن فلان حس میکنم مرده خیلی دوس نداره ای ...

شما یا زیادی سردی یا تو رابطه درک نمیشی ک همچین نظری داری وگرنه زندگی زناشویی با رابطه زناشویی همراهه و اسمش هم روشه

وخدایی نکرده بچه اگه چیزی ببینه بشنوه و... اچنان اسیبی میخوره ک تا هیچ وفت قابل جبران نیست

حالا مثلا پیشت بخوابه چی میش

بچه. جاش کنار پدر مادر نیست زمان خواب اونم 7 سالع که همه چیز رو میفهمه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

جدی؟ نمیشه کچی کار کردی؟

ببین با متخصص اطفال برای تغذیه و شیر شب صحبت کردم گفت بچهها از 6 ماهگی به بعد میتونن دیگه وعده شیر شب نداشته باشن اولاش به بهانه شیر نق میزد ولی عادت کرد با روانشناس هم مشورت کردم و تایید کرد

رابطه مهمه ولی الزامی نیست حتما تو اتاقی که بچه هست انجام بشه . ما اتاق جدا داریم پسرم ۱۳ سالشه بازم ...

شما شرایط اینجوری دارین وگرنه خیلی ها تایم کاریشون صبح قبل رفتن بجه شروع میشه 

عصرم سر کار هستن ...

پس باید شرایط جوری باشه ک به هیچ عنوان بچه چیزی احساس نکنه

بخصوص تو سن پسر شما و خوب شما شرایطش تونستی فراهم کنی بااین سبک روتین وار