یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن متاهلم ولی انگار زنا خیلی ب فکر این چیزان ب رابطشون اینا برسن فلان حس میکنم مرده خیلی دوس نداره اینا دوس دارن
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
رکن اصلی زندگی زناشویی رابطه هست اگه شما درکی ازش نداری یا تو رابط درک نمیشی یا یه مشکلی خودت داری و ...
رابطه مهمه ولی الزامی نیست حتما تو اتاقی که بچه هست انجام بشه . ما اتاق جدا داریم پسرم ۱۳ سالشه بازم ترجیح میدیم تایمی رابطه داشته باشیم که کلا خونه نباشه . یا صبح که میره مدرسه ما یکساعت بعدش از خونه میریم بیرون اون یکساعت در اختیارمونه یا عصرها که میره باشگاه
رکن اصلی زندگی زناشویی رابطه هست اگه شما درکی ازش نداری یا تو رابط درک نمیشی یا یه مشکلی خودت داری و ...
تاپیکاش😑
خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
اخه شوهراتون شاید خیلی دوس ندارن باهاتون رابطه داشته باشن ک شما دوس دارین من بمیرمم خودم پیشنهاد رابطه نمیدم یا ک شرایطو مهیا کنم مرد خیلی دوس دار باید فکر این چیزا باشه
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
بچه. جاش کنار پدر مادر نیست زمان خواب اونم 7 سالع که همه چیز رو میفهمه
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
ببین با متخصص اطفال برای تغذیه و شیر شب صحبت کردم گفت بچهها از 6 ماهگی به بعد میتونن دیگه وعده شیر شب نداشته باشن اولاش به بهانه شیر نق میزد ولی عادت کرد با روانشناس هم مشورت کردم و تایید کرد