2777
2789
عنوان

جای خواب بچتون رو جدا کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 71 پست
پسر من دوسالو چهارماهشه الان موندم اول پوشکوجدا کنم یا جای خواب

من اول جدا کردم بعد از پوشک گرفتم

پسر دو سال و ۴ماه خیلی زوده واسه پوشک

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

من اول جدا کردم بعد از پوشک گرفتمپسر دو سال و ۴ماه خیلی زوده واسه پوشک

خودمم نظرم اینه هم اینکه الان یاد گرفته توتختش میخوابه بعدش میارم پیش خودم همینو توتخت رفتن پروژه بود براخودش بعد میگم بعد پوشک بخوام جای خوابشو جدا کنم هی میخواد بگه جیش دارم بریم دستشویی بعدم الان هوا سرده هی بخوام ببرمش دستشویی توسرما دل زده میشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم نظرم اینه هم اینکه الان یاد گرفته توتختش میخوابه بعدش میارم پیش خودم همینو توتخت رفتن پروژه بو ...

پسر و طبق تجربیات من ک دوتا پسر دارم ۳سالگی یا ۲وسال و ۱۰ماهگی اینطورا باید شروع کنی

اصلا عجله نکن خودش وقتش شه پوشک و درمیاره میره دسشویی😂

شما چندماهگی پوشکو جداکردین؟

من الان پسرم ۳سال و۳ماهشه

از ۶ماه پیش خودش هی پوشک و درمیاورد میرفت رو توالتش میشست

من هیچی یادش ندادم خودش دید میتونه بدون اینکه من بگم میرفت دسشویی

پسر و طبق تجربیات من ک دوتا پسر دارم ۳سالگی یا ۲وسال و ۱۰ماهگی اینطورا باید شروع کنیاصلا عجله نکن خو ...

واقعا؟خودم میدونستم الان زوده ولی فکر میکردم دوسال شیش هفت ماه خوب باشه اطرافیان همش میگن چرا نمیگیریش چون دخترخوهرشوهرم همسنه اینه گرفته منم فعلا سرما روبهونه کردم

واقعا؟خودم میدونستم الان زوده ولی فکر میکردم دوسال شیش هفت ماه خوب باشه اطرافیان همش میگن چرا نمیگیر ...

دخترا رو زود میگیرن از پوشک

پسرا رو دیر

کلا شعور پسرا کمتره تو این چیزا😂

من اهمیت نمیدادم میگفتم هنوز وقتش نیس

ببین فقط یه توالت فرنگی بذار تو دسشوییتون بذار چشمش ببینه

یه توضیح کوجیکم بده هیچ اصراری نکن دیگ

اون خودش میره سمتش

ولی ببینه اصرار میکنی فرار  میکنه

دخترا رو زود میگیرن از پوشکپسرا رو دیرکلا شعور پسرا کمتره تو این چیزا😂من اهمیت نمیدادم میگفتم هنوز ...

الان هروقت میریم دستشویی میشینه میگه زور بدم میگم بده بااینکه دستشویی کرده ومیدونم دستشویی نمیکنه میگم بذار اینطوری یکم آشنا شه

الان هروقت میریم دستشویی میشینه میگه زور بدم میگم بده بااینکه دستشویی کرده ومیدونم دستشویی نمیکنه می ...

خوب کاری میکنی

خیلی زیرپوستی اشناش کن

هیچ فشاری بهش نیار حالا تا تابستون وقت زیاد داری

خیلی بده اونجوری مرده فک میکنه ما محتاج اونیم

خب دیگه عزیزم همین طور که اقایون محتاجن خانما هم محتاجن البته من خودم سردم ولی قرار نیس همه ی خانما سرد باشن اتفاقا خیلی از خانما از اقایون بدترن و به این رابطه نیاز دارن اقایون دوس دارن و لڌت میبرن درخواست از طرف خانمشون باشه این هیچ ربطی به محتاج بودن و گدایی کردن نیس به این میگن یه رابطه سالم بین زن و شوهر 

ن متاهلم ولی انگار زنا خیلی ب فکر این چیزان ب رابطشون اینا برسن فلان حس میکنم مرده خیلی دوس نداره ای ...

رابطه خیلی مهمه ولی خب تمام قضیه جداکردن بچه به رابطه ختم نمیشه ادمایی که ازاول جای خواب جدا ندارن ادمای وابسته ای بار میان خودمن اگه شوهرم نباشه نمیترسم ولی تا صبح خوابم نیمبره اتقدر که عادت کردم یکی پیشم باشه البته همیشه استثنا هست ولی خب قاعده کلیش اینه

چرا حس کردم دخترت از رو کنجکاوی با شما میخوابه؟ماشاالله بزرگه

آخه ما اصلا کاری نمیکنیم که کنجکاو بشه ، اتفاقا هیچی بلد نیست منظورم زیادی ساده س .گاهی حرص میخورم میگم نکنه بزرگ هم بشه اینجور ساده لوح باشه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)