2777
2789
عنوان

جای خواب بچتون رو جدا کردید

1484 بازدید | 71 پست

چند سالگی موفق شدید جداش کنید ؟ پسرم ۷ سالش داره تموم میشه جدا نمیشه چکار کنم بره اتاقش بخوابه؟ تک فرزند هم هس خیلی سخته.شما از چه روشی استفاده کردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مثلا پیشت بخوابه چی میش

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

ماهم جدانمیشد می‌ترسید بره اتاقش

مجبور شدیم‌اعمال خاکبسری رو جای دیگه اجرا کنیم 

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

باید وقتی کوچیکتر بود و درکی از تاریکی و ترس نداشت جدا میکردی 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

فقط ب فکر رابطه جنسی مسخرتونیدا

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

دختر خواهر شوهر منم حاضر نبود جدا بخوابه 

خواهر شوهرم اول  برای خواب ظهرش جداش کرد

یعنی ظهر باهم میرفتن اتاق دخترش میخوابیدن 

وقتی بچه میخابید خودش میومد بیرون و به بقیه کاراش میرسید 

کم کم بچه عادت کرد شبام میگفت بیا پیشم توی اتاق وقتی خوابم برد برو بیرون 😁

چند ماهی طول کشید ولی بالاخره موفق شد 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند