2777
2789
عنوان

جای خواب بچتون رو جدا کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 71 پست

عزیزم یکدفعه نباید جداش کنی .

کم کم این کار را بکن شب بزار تو اتاقش بخوابه شما هم پیشش بخواب ولی بهش بگو هر وقت خوابت برد من میرم تو اتاق خودمون ولی شب میام همش بهت سر میزنم بهش حس آرامش بده .

حتما شب خواب براش روشن کن .

پسر منم دیر جاش را جدا کردم ولی روانش برام مهم تر بود که استرس نگیره .

بعضی اوقات به عنوان مهمان شب من و شوهرم میرفتیم تو اتاقش و میگفتیم شب اتاق تو میخوابیم ،کم‌کم این کار را بکن ،چند روز تو اتاق خواب یک روز پیش شما بخوابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم۵سالشه تنها نمیخابه اتاقمونم یدونس با ما میخابه میترسم تو رابطه اینا صدارو حس کنه البته صدا ندا ...

واییی اصلا نباید کنارتون باشه اصلاااا

حتی صدای نفس کشیدن هم نباید بشوه در این حد

من از دوسالگی جدا کردم الان ۶ سالشه 🩷

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
دخترم۵سالشه تنها نمیخابه اتاقمونم یدونس با ما میخابه میترسم تو رابطه اینا صدارو حس کنه البته صدا ندا ...

مشاورا میگن حتی تو اتاقی که نوزاد هست خوابه کاری نکنین چه دلی دارین شماها یوقت بیدار بشه اون صحنه هیچوقت از ذهنش پاک نمیشه بابا بخاطر بچه کوتاه بیایید یکم😑 بلاخره هالی جایی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من دخترم چهارسال و نیمشه از صدای سگ همسایه میترسه تا چند وقت میگفت گرگ اومده پامو ناخن کشیده 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺منم جدا نکردم بنظرم اصلا واجب نیست 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

شما دیر برای این کار اقدام کردید، بهتره از روانشناس کودک مشاوره بگیرید که هم کودکتون آسیب نبینه هم راحت تر این پروسه انجام بشه، یک جاهایی هم هردو ممکنه اذیت بشید که باید استواری و اقتدار نشون بدید.

خب موقع رابطه برین تو حال وای چقد سخته 😬من پسرم ۱۵سالشه امروز با همسرم دنبال جا بودیم ب ای قایم کردن وسایل به قول دوستان خاک برسری🤦‍♀️🤦‍♀️

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

عجله نکن . شب وقت ارامشه بچه ای که با ارامش بخوابه هم رشد بهتری داره هم سلامت روانی بهتر 

اول تو اتاق خودتون تخت جدا بذار . بعد کم کم ظهر ها تکی بفرستش بخوابه و در نهایت خودش میره جدا میشه . به قول مادرم میگه ته تهش جوری خودش جاشو جدا میکنه التماسش کنی بیاد نیم ساعت کنارت بخوابه 

فقط ب فکر رابطه جنسی مسخرتونیدا

به قبضای آب و برق میشه فک کرد تو اون لحظه 

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺

چون دیر به فکر افتادین اون تا خودش دلش نخواد جدا نمیشه و نمیتونید جداش کنیدوقتی نوزاده نمیفهمه باید ...

زمان نوزادی جداش کرده بودم راحت بود ولی یبار که نصف شب زلزله شدیدی شد و ترسید دیگه از اون موقع جدا نشد و می‌ترسه.خیلی هم وحشت میکنه.یه مدت خودم رفتم اتاقش خوابیدم عادت کرد بعد گفتم من هال بخوابم عادت کنه ولی دیگه عادت نکرد دو ماه وقت گذاشتم و ذله شدم آخرش کوتاه اومدم

وقتی بچه اولو جدا کردین بعد تولد بچه دوم نگفت چرا اون پیش شمامیخوابه

گفتم توام وقتی همسن اون بودی پیش من بودی چندوقت دیگه داداشتم میارم پیش تو

بعد اروم میشد

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری