2777
2789

بچها خواهش میکنم تا اخر بخونید😞شوهر خواهر شوهرم چندسال هیچ چیز بدی ندیدم ازش چند شب پیش خونمون بودن خانوادخ منم بودن بعد جلوی بابام و‌شوهرم هی با من شوخی دستی میکرد داشتیم بازی میکردیم این در صورتیه ک ما ب هم‌دستم نمیدیم حتا ،ولی خب بدون روسری ایم کلا خانواده شوهرم اینا،هی میزد رو دستم میگفت تقلب نکن یا پاشو حس کردم از قصد دراز کرد با پا میزد ب رون پام میگفت بیا یا مثلا من هی خودمم میکشوندم اون طرف ک فاصلم زیاد شه ازش داشتیم پاستور بازی میکردیم یهو ب بهونه اینک تو پاستور دست یارشو نگاه نکنم ک شوهرم بود، دست من و کشید گفت بیا اینور ببینم چه داره نگا میکنه،

فقط این ک دستمو کشید شوهرم دید بقیشو ندید وگرنه اتیشی میشد،بابام دوسه تا از حرکاتشو دید خیلی بدش اومد یکم اخماش رفت تو هم ولی خب چیزی نمیتونست بگه چون این ادم خیلی برای ما محترم بود بابامم خیلی دوسش داشت

تو پرانتز بگم چند سال پیش منو شوهرم دعوامون شد خونه اونا بودیم بعد دست من و گرفت کسی نبود برد تو‌اتاق گفت چیشده حس بدی گرفتم اون لحظه ولی چون مشکل داشتم خودم کلا یادم رفت

حالا از اون روز خواهر شوهرم ب بهونه های مسخره هی زنگ میزنه ب ما شوهر خواهر شوهرمم ب بابام و شوهرم زنگ زده ببینه مزه دهنشون چیه جوابشو ندادن 

یعنی بیینه واکنش و برخوردشون باهاش چیه،از طرفی میگم شاید منظوری نداشته احساس راحتی کرده از طرفیم میگم شیش هفت بار شوخی دستی طبیعی نیست اصلابا منی ک بهش دستم نمیدم

از طرفی میگم علت اینک جلوی بابام و شوهرم اینکارو کرد چی بود؟؟؟؟لطفا هر چیزی راجب این موضوع ب ذهنتون میرسه بگید🙏🏻

نمیدوووونم😩😩😩

پی نوشت پست قبل❌دوستان من بلند نشدم چون همش میگفتم شاید بابام ندیده باشه رفتارشو نمیخواستم دید بابام ب اونا عوض شه اما بعدا فهمیدیم دیده ک رفت تو خودش،بعدم پاشدم رفتم اشپزخونه ب بهونه چایی دیدم دست چیدن منتظر منن، در گوش‌شوهرم گفتم دست اخر باشه،بعضیام میگن شوهرت مث سیب زمینیه نه اتفاقا خیلیم حساسه فقط چون غرق بازی بود متوجه نشد اخر شب گفتم ک فرداش میخواست بره سراغش بابام نذاشت

در مورد حجاااابم ما کل خاندان روسری نمیپوشن اما لباسای گشاد و بلنده ،دلیل نداره هر کس روسری. نمیپوشه مشکل داشته باشه،همه میدونن من حد و مرز دارم حتا دستم ب من نمیدن اما این از حد رد کرد عجیب بود خیلی هنوز تو شوکم.نگین چرا. دوباره تاپیک زدی شما دوست نداری نیا توی تاپیک بازش نکن ،من میخوام نظرات بیشتری رو بخونم اعصابم خورده 

نظر من بدون قضاوت

اینکه شما حجاب نداری، ولی دلت پاکه و دست هم نمی‌دی یه موضوع درونیه، از نظر من وقتی یکی حجاب نمیذاره ممکنه بقیه حس کنن خیلی تو بهر محرم نامحرم نیست در نتیجه به خودشون اجازه بدن نزدیک‌تر بشن، حالا چه بی‌منظور چه با منظور

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جور رفتار کن متوجه شه.اصلا پیشش نشین،جلوش هم روسری سر کن،سعی کن رابطتتون و باهاش کم کنی،تهمت نمیزنم و قضاوت هم نمی کنم اما سعی کن ازش فاصله بگیری اینجوری سوظن هم به وجود نمیاد

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

شاید بنطر من همون احساس راحتی کرده باهات.ماام راحتیم باهم ولی خدایی کسی به‌چشم بد کسی و‌نگاه نمیکنه اصلا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بنظر من ک منظوری نداشته

و لمساشم اصن منظور دار نبوده بیشتر حالتیه ک تو بازی ادم جوگیر میشه

ولی خب این نظر منه باتوجه ب فرهنگ من

باید ببینی ک فرهنگ خودتون و اون طرف چجوریه ایا کلا آدم روشنفکریه یا بیمار جنسیه و ب خانواده خودش نظر داره

خب به سال بنداز سرت وقتی میاد که بفهمه 

مردا پرو شدن از قصد اینکارو کزده

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

عزیزم مشکل ازشمانیس خیلی ها مریض روانی انداحترام بهشون گذاشتی یایه ذره راحت بودی فکربد درموردت می کنند مخصوصا اقوام شوهر،همیشه برای خودت چهارچوب داشته باش برادرشوهرهای من اینقدرخوب هستن ازلحاظ چشم وگوش بسته نگاهم هم نمی کنند اما من خیلی بااحترام باهاشون برخورد می کنم صمیمی هستم اما حرمت زیادی برای خودم قائلم این یاعث میشه اونها هم حرمت بزارن 

نظر من بدون قضاوت اینکه شما حجاب نداری، ولی دلت پاکه و دست هم نمی‌دی یه موضوع درونیه، از نظر من وقتی ...

شوهر عمه من نماز خون هستش خیلی روی حجاب وسواس و حساسن 

اما مدلشه وقتی حرف میزنه بادست بهت میزنه و حرف میزنه