پسرم پیش دبستانی میره خیلی ریاضی دوس داره هنوز اصلا باهاش ریاضی کار نشده ولی راحت جمع و منهارو تو بازیاش انجام میده حتی اعداد دو رقمی و بیشتر و علاقه داره تو گوشی خودش ماشین حساب میاره و بازی میکنه چه کتابایی پیشنهاد میدید؟میترسم باهاش کار کنم اشتباه کنم علاقه ش از بین بره از طرفی کار نکنم و توجه نکنم بی انگیزه بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بر عکس دختر من اصلا اعداد و الفبا تو مخش نمیره همش یادش میره ولی همه اهنگارو حفظ میکنه موندم چیکار کنم
خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
شش سالشه دیگه وقتشه یاد بگیره اکثر بچه ها تو این سن اعداد دورقمی و جمع د ساده بلدن قبل از کلاس اول بفرست ای مث...من پسرم فرستادم قبل از اول خیلی راضی بودم
هیچی عزیزم چکارش کنی بذار راحت باشه پسره من یه خط نقاشی به زور میکشه یه جا هم نمیشینه هر کس یه چیزی ...
اره دختر من همش در حال نقاشی کشیدنه خیلی هم خوب میکشع ولی اخه هنر که تو ایران طرفدار نداره
خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
اره دختر من همش در حال نقاشی کشیدنه خیلی هم خوب میکشع ولی اخه هنر که تو ایران طرفدار نداره
حالا نداره... ولی کسی که نقاشی میکشه که نقاش نمیشه خیلی کارا هست برا کسی که خلاقه مثلا مهندسی هایی مثله معماری مکانیک عمران یا طراحی صنعتی طراحی لباس طراحی وب اصلا علاقه بچه ت رو سرکوب نکن اون ماله آینده س خودش راهشو پیدا میکنه