2777
2789
عنوان

میشه به من بگید

46 بازدید | 4 پست

اونایی که تجریه دارن کیک کافی شاپی و کوکی رو تخصصی کار کنم یا کیک تولد ؟ کدوم بهتره

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
سلام پر قدرت ادامه بده میان

کدومو ؟ کافی شاپی و کوکی یا تولد ؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیک و کوکی کافی شاب راحت تره ولی کیک تولد باید مواد اولیه رو عمده بخری و اوایل کار اگه مدونی کجا تهیه کنی خوبه ولی سخته کارش ولی کیک کوکی راحت تره سود بیشتری داره بهتره برای بالاشهر بفروشی بیشتر درآمد داری

کیک و کوکی کافی شاب راحت تره ولی کیک تولد باید مواد اولیه رو عمده بخری و اوایل کار اگه مدونی کجا تهی ...

کیک کافی شاپی ؟؟ اره واقعا الان گفتم تمرکزم رو بذارم رو همون کوکی و کاپ کیک+ جارکیک و کیک کافی شاپی ولی بنظر زیاد میاد آیتم هاش 😬😬 نمی دونم می تونم یانه