2777
2789
عنوان

شوهرخواهر شوهرم چند بار بهم دست زد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 137 پست
وقتی میگن جلو نامحرم خودتون را بپوشونید میگید اون نگاه نکنه. همین میشه. نصف بیشتر مردا نمی تونن خودش ...

حرفت مثل اینه بگی مردا همه اسلحه دارن ما باید همش ضدگلوله بپوشیم نباید راحت باشیم

کسی نیست به این مترجاوزا تذکر بده متسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فکر نکن دست دادن یا ندادن حریم نگهداشتنه

پاستور بازی کردن کلا یه سری رفتارهای هیجانی داره که نمیشه گفت حتما منظور داشته 

خواهرانه بهت میگم به عنوان عروس خانواده، هیچوقت با داماد خانواده و حتی برادر شوهر و شوهر خواهر خودت بازی نکن

بشین فقط نگاهشون کن ، اینجور واسه خودت و زندگیت بهتره 

حجابتو درست کن.کنارش نشین.یکم محرم نامحرم رعایت کنید این اتفاقات براتون پیش نمیاد بخدا.خدا بخاطر خود ...

این کلمه روش عم فکر الان درست بود؟شما الان حرفای خدارو گوش میدی بعد میگی روش عن فکر و توهین میکنی؟خدا هممونو ب راه راست هدایت کنه 

سلام. اینکه اسلام در مورد روابط نامحرم آنقدر هشدار میده و نهی میکنه و .... همینه دیگه. از شوخی لسانی ...

تو نمیخواد لسان عربی رو ترویج بدی، سعی کن با زبان مملکت خودت صحبت کنی، چندش هایی که از روابط پشت پرده ی محجبه ها در اومده به گوشت نخورده انگار، تو کی هستی که به بقیه بگی چی درسته و چه غلط؟! منتظرید یکی تاپیک بزنه بیاید عقاید داغون خودتونو دیکته کنید.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

برین بهش اصلا خجالت نکش 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

حجابتو درست کن.کنارش نشین.یکم محرم نامحرم رعایت کنید این اتفاقات براتون پیش نمیاد بخدا.خدا بخاطر خود ...

حجابتو درست کن که نشد حرف

حرفت دقیقا شبیه قتله

من میگم یه گلوله میزنم تو مغزت .دیگه خودت باید ضدگلوله میپوشیدی

حله؟

تو نمیخواد لسان عربی رو ترویج بدی، سعی کن با زبان مملکت خودت صحبت کنی، چندش هایی که از روابط پشت پرد ...

خطا از اون دسته هم ممکنه سربزنه ..... 

کشورم ایران رو دوست دارم . لسان عربی فصیح و دقیق هست. به هر زبونی صلاح بدونم مطلب ارائه میدم ، بخودم مربوطه.

Please leave my post and don't continue, and focus on your own work.

اگه انگلیسی بلد نیستی که متاسفم

주제를 벗어나지 말고 계속하지 마세요. 당신의 

일에 집중하세요

اگه کره ای بلد نیستی از جومونگ یا بانو سوسانو کمک بگیر

「私の話題を離れて、続けないで、自分の仕事に集中してください

اگر ژاپنی بلد نیستی از اوشین کمک بگیر

نداند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار

غلط کرده مردک نکبت باید همون موقع ک دست زد اخمات توهم میکشیدی میرفتی اونورتر مینشستی 

ببین من اصلا ادم معتقدی نیستم ک بگی از روی مذهبی بودن حرف میزنه ولی مو یا بدن چیزی نیس ک هرکس لیاقت دیدنش رو داشته باشه نمیگم بخاطر دین بخاطر ارزش و احترامی ک برای خودت قائلی ،توهرجمعی احساس راحتی نکن عزیزم مردای این دوره خیلی بی جنبه شدن 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌