2777
2789
عنوان

شوهرخواهر شوهرم چند بار بهم دست زد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 137 پست
خطا از اون دسته هم ممکنه سربزنه ..... کشورم ایران رو دوست دارم . لسان عربی فصیح و دقیق هست. به هر زب ...

این اسکل و توروخدا 😂😂☝🏻

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا هم اینقدر ارادت داری؟! 😄😄😄😄😄😄😄😄😄

ان شاءالله بله. الحمدلله رب العالمین دیروز در ماه مبارک رجب و روز پر فضیلت جمعه رفتم نماز جمعه و اینجا هم تاپیک گذاشتم جهت یادآوری به بقیه. روزه هم بودم. امروزم نماز شب دو رکعت خوندم و سپس نماز صبح ..... الحمدلله رب العالمین 

نداند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار

استارتر الان برات یک پیشنهاد دارم، به شوهرت بگو بعدا که جایی همو دیدید یارو رو بکشه کنار بهش بگه داداش لطفا شوخی دستی با خانوم من نکن و تمام.

اگر بهش چیزی نگید ، مخصوصا شوهرت ،اینا دوباره اتفاق میافته.

اینایی هم که میان میگن حجابتو درست کن رو بیخیال، طرز فکرشون ایراد داره، مثل اینه که بگی خوب فلانی رژیم گرفته تمام غذا خوری ها باید تعطیل شه که اون یه موقع هوسش نکنه 😄

مشکل رو همیشه از جانب زنا میدونن،مردا باید راحت باشن چشم چرونی و دست درازی و ... 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
این کلمه روش عم فکر الان درست بود؟شما الان حرفای خدارو گوش میدی بعد میگی روش عن فکر و توهین میکنی؟خد ...

این کلمه هم از سر خیلیا زیاده.بخدا با این کارا اروپایی و باکلاس جلوه نمیدین.فقط به ضرر خودتونه

ببخشید نظر میدم..ولی لطفا اینقدر بد بین نباشین...

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

ان شاءالله بله. الحمدلله رب العالمین دیروز در ماه مبارک رجب و روز پر فضیلت جمعه رفتم نماز جمعه و این ...

اینا همه کارای شخصیه

و بازگوکردنش ریاست به قول شماها

بجای این همه خشک و رسمی  تافته جدا دونستن خودتون، یکم هم روی درایت و فهمتون کار کنید 

این که گفتی،سوال داره؟معلومه ،باید با هاش سروسنگین باشی،دیگه هم بازی نکن،باهاش جدی باش.

اگه می‌پرسی منظور داره؟بله داره.

منم شوهر خواهر شوهرم همینجور بود.محلش ندادم.رفت پی کارش.

خب توکه اعتراض نمیکنی اونم به کارش ادامه میده 

ذات آدمی زاد همینه اگه اعتراض نکنی به کاراش ادامه میده

همون لحظه پاشو جات رو عوض کن بعد همینو بلند تو جمع بگو

شوخی دستی نکن آقا

بذار سرخ و سفید شه دیگه گه خوری نکنه

بازی هم نکن یا بشین کنار شوهرت

واقعا ربطش به حجاب رو نیمفهمم

ما هیچکدوم حجاب مو نداریم 

ولی حتی یک مورد از چنین اتفاقا پیش نیومده برامون

حجاب مو ، هیچ سپری برای مقابله با متجاوز های این چنینی نیست.

این ربط دادنش به حجاب ، در حمایت از متجاوز هاست!!

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

حجابتو درست کن که نشد حرفحرفت دقیقا شبیه قتلهمن میگم یه گلوله میزنم تو مغزت .دیگه خودت باید ضدگلوله ...

چه ربطی داشت زود میخوایبد از بی حجابی دفاع کنید فقط.وقتی طرف آدم هیز وهولیه باید خودتو بپوشونی که نگاه کثیفش بهت نخوره