2777
2789
عنوان

شوهرخواهر شوهرم چند بار بهم دست زد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 137 پست

وقتی میگن جلو نامحرم خودتون را بپوشونید میگید اون نگاه نکنه. همین میشه. نصف بیشتر مردا نمی تونن خودشون را کنترل کنن. ما زنا باید خودمون را جمع کنیم وگرنه کار به جاهای باریکتر از این هم میرسه. 

من نمی خوام ارشادت کنم ولی اگه برا خودت ارزش قائلی حداقل جلوی اون مرتیکه حجاب داشته باش که هول نکنه

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

چکار کنه شوهرم دقیقا؟برخ دعوا انگشت نما شیم تو فامیل؟فردا صبحش میخواست بره سراغش بابام نذاشت اون نمی ...

چطور توی جمع بوده ولی شوهرت متوجه نشده؟! حواسش به تو نبوده دیگه! اون اصلا از شوهرت حساب نمیبرده وگرنه از دستش مراقبت میکرد،مگر مسئله ناموسی چیز کوچیکیه؟!

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا سخت نگیر اسی اگه قصدی داشت که پیش بابات و شوهرت اینجوری نمی‌کرد.قربونت برم تو روسری نمیپوشی این یعنی آدم راحتی هستی دیگه.خودمم مثل شمام بالاخره وقتی فضا راحته این چیزا هم پیش میاد

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
ببینی. در غالب شوخی بود و من مات و مبهوت بودم اصلا از بازی چیزی نمیفهمیدم و نمیدونستم باید چیکار کنم ...

به جا مات و مبهود شدن دفعه دوم می گفتی من کار دارم 

بازی نمیکنم

نه اینکه بشینی اون هی ادامه بده

اونم دیده تو نشستی با خودش گفته پس دوس داره و ادامه داده

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

تازه من یه سال عید به مرد همسایمون که همسن بابام بود بوس دادم🤣

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
عق شوهر خواهرشوهر دیگه چه گوهیه... والا من فقط به شوهرخواهرشوهرم سلام میکنم همین... دیگه کنارش نشین ...

🤣🤣🤣🤣🤣حرفت باحال و حق بود

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

سلام. اینکه اسلام در مورد روابط نامحرم آنقدر هشدار میده و نهی میکنه و .... همینه دیگه. از شوخی لسانی که بین نامحرمها حرام هست شروع شد و ببین چه چندش هایی رقم زد. وقتی روسری و حجاب میره کنار ، لغت مسمومی مثل رل که منافی عفت و پاکی هست میاد وسط دروازه های سقوط باز شدن و سرازیری سقوط پیش روی فاعلین هست البته تا همونجا ام گناهه.

وقتی ما در تاپیکامون از نماز و احکام یاد میکنیم برخی میان حمله میکنن و یه جور مخالفت میکنن که انگار داری گوشت تنشون رو با ناخن گیر میکنی. برزد تاپیکای قبلیمو ببینین برخی توهین کردن و.....

البته افراد سلیم القلب و محترمی هم هستن که لایک و همراهی میکنن.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

نداند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار

استاتر عزیز خیلی حرص خوردم خانوم گل شما ی اخم درست حسابی بهش میکردی تا بفهمه خوشت نمیاد از کارش ببخشید از حرفم نارحت نشو اگه واقعن خوشت نیاد هیچ مردی نمیتونه با گوشه ناخون بهت دست بزنه 

🤣🤣🤣🤣🤣حرفت باحال و حق بود

والا... خواهر شوهر خودش کیه که شوهرش باشه... من که شکر خدا با خواهرشوهرمو اون شوهر خاله زنکش قطع ارتباط کردم خودمو راحت کردم... نچسبای حال بهم زن😐

سلام. اینکه اسلام در مورد روابط نامحرم آنقدر هشدار میده و نهی میکنه و .... همینه دیگه. از شوخی لسانی ...

خط اخر پیامت چی میگه تو همه پیامهات هست

در طول ردز چند بار سلام میدی