2777
2789
عنوان

بیاید براتون بگم از دیروز تا الان چقدر مادرشوهرم اذیتمون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم واسه کسی که برای ساخت خونه اش پول کم اورده و دوره برداشته روزی ۳ تا ۴ مرتبه زنگ میزنه به بابا ...

چه اشکالی داره خوب زنگ بزنه قرض میخواسته وای خدا چه اخلاقی داری شما چقد گیری خودت یه پا مادرشوهر بدجنسی 

بچت پسره؟ خدا زحم کنه به عروس آیندت😑😂

😂😂😂😂 بخدا خواستم همینو بگم پدر عروسه رو در میاره    

جای عروس ومادرشوهر وعوض کرده 

اسی مادرشوهرت نی نی سایت نداره بیاریش دردو دل کنه بنده خدا حرفای اونم بشنویم 

خب عزیز من مشخصه اگه تو اینجوری بد دهنی کنی حرمت ها میشکنه و اونام به تو احترام نمیزارن و این حرفارو ...

عزیزم میدونم متوجه صحبتت هستم اما واقعا مادر شوهر من عجوبه ای برای خودش کلا همیشه طلب کار و برای اینکه خودشو از دسته نندازه مسخره میکنه و تیکه میندازه حدود همون ۵ سال پیش روز جمعه شوهرم خواب بود و منم رفتم دنبال مادر شوهر پدر شوهرم ک گفت بیاین ما رو ببرین بیرون دلم گرفته تو خونه بردمش بیرون موقع برگشت توی اوج ترافیک جاده برمیگرده میگه مردم از خودشون باغ دارن ماشین دارن میرن یکسره باغشون عکس و فیلم میزارن فک میکنن چخبره والا پول داشته باشی هر روز یک باغ کرایه کنی پول تاکشی بدی از اونا بهتر تفریح میکنی چیه هر روز هر روز توی یک باغ بری تکراری میشه برات منظورش به خانواده من بود

چه اشکالی داره خوب زنگ بزنه قرض میخواسته وای خدا چه اخلاقی داری شما چقد گیری خودت یه پا مادرشوهر بدج ...

من دوس ندارم چون اخلاق خودمم همینه از کسی چیزی،قرض میگیرم ن ب کسی،قرض میدم و این موضوع رو بد میدونم ک مادر شوهرم ز،بزنه به خانوادم پول بخواد 

با خانواده شوهر نه باید بد باشی نه صمیمیبه اندازه و محترم

والا منم بد نبودم باهاشون این یک سال ک اومدن همسایه ما شدن نمیدونم چرا بیرون رفتن و خریدای من شده خار توی چشم مادر شوهرم و اصلا ملاحظه نمیکنه هر طور که ارومش کنه و اون اتیش حسادتش خاموش بشه رفتار میکنه

شما دوست نداری قرار نیست اوشون خودشو با شما یکی کنه

خودشو با من یکی نکنه ولی حداقل به خانواده من هم زنگ نزنه وقتی ازم پرسید و بهش گفتم نه زنگ نزن این کار خیلی توهین از یکی بپرسی واضح بهت بگن نه باز سر بخود زنگ بزنی اونم هروز وقت و بی وقت از این طرفم مامان من زنگ میزد که چرا مادر شوهرت انقدر زنگ میزنه حتی نگاه نمیکنه ساعت چنده وقت ناهار زنگ زده میگخ چرا چندبار زنگ میزنم جواب نمیدین 

من هیچوقت انقدر بددهنی نمیکنم ولی شماها هم مادرشوهرعفریته ندیدید صداتون از جای گرم بلند میشه

اتفاقا من دیدم چون هنوز ی هفته از مجلس عروسیم نگذشته زنگ زد سرویسی که بهت دادیم بردار بیار از کسی،قرض گرفته بودم باید پسش بدم

من اینجور حرف نمیزنم فوقش اثلا نگاش نمیکنم وقتی داره حرف میزنه با پسرم حرف میزنم اون بیشتر عصبی میشه چون حرفاش ب ی وربچمم نیست حوصله دارم بیام باهاش دهن ب دهن شم بیخیال بقولی ی حرف زد حرفم باد حواست جای من باشی مادرشوهراومد خونمون پختم گذاشتم جلوش چند روز روزی ک خاست بره بهم گفت فلانی خوبه ترکه ایه مثل بعضیا بستنی قیفی نیست منظورش چاقی من بود من نگاهم بهش نکردم درعوض روز مادر تبریکم بهش نگفتم اومد تا تهران نگفتم بیا خونمون همین بسش بود