2777
2789
عنوان

بیاید براتون بگم از دیروز تا الان چقدر مادرشوهرم اذیتمون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو که گفت من خیلی حرصی شدم پاشدم در خونه رو باز کردم گفتم پاشو گمشو هیکل نجستو از خونه من گمشو زنی ...

چقد بد حرف زدی

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

اینو که گفت من خیلی حرصی شدم پاشدم در خونه رو باز کردم گفتم پاشو گمشو هیکل نجستو از خونه من گمشو زنی ...

عزیز هر دو تند رفتید وقتی میگی لقمه بزرگتر از دهنت برداشتی اونم از خودش دفاع میکنه میگه تو رو نمیخواستم یعنی برا من کسی نبودی 

واقعا خیلی تند باهاش صحبت کردی  دیگه توقع احترام نداشته باش فقط بدون شوهرت مادرشو آدم حساب نمیکنه احترامشو نداره که با خانومش  افتادن به جون هم  اگ اوشون هوای مادرشو داشت این بحث ها پیش نمی اومد  

رفتار مادر شوهر پیرت مشکل داره یا نه کار ندارم ولی واقعا برات متاسفم چجوری تربینت شدی نمیدونم واقعا در شان خودم نمیبینم دیگه تو تاپیکت باشم تازه با افتخار هم داری گستاخیتو تعریف میکنی!!!!!!! اخلاق نداشت قطع رابطه میکردی حالا فکر کردی جواب یه پیر زن (حالا هر چیه )دادی هنر کردی برای تو و همسدت متاسفم تامام

بابا یکم سیاست بد نیست خداییش این مدلی حرف زدی؟؟!!!!

د همین به جای پیش رفتن با سیاست فقط دهن شو باز کرده چشماشو بسته البته وقتی شوهرش با مامانش دعوا میکنه طبیعی ایشونم به خودش اجازه این رفتارو بده 

این موضوع واسه پارسال بود دقیقا برج ۱۰

خلاصه من قهر بودم و رفت و امد نکردم تا چند ماه

ک خواهر شوهرم اومدن و وساطت کردن و منم دنبال اون حرفارو نگرفتم دیگه

این مدت هم ک پدر شوهرم لگنش شکست یک هفته با خواهراش و شوهر خواهرشاش رفت شمال و قم که اب و هواش عوض بشه منم گفتم من نمیتونم پدر شوهرمو نگه دارم دختراش اومدن بردنش ۱ رور خونه دختر کوچیکه بود ۲ روز خونه دختر بزرگه بود ۴ روزم خونه ما ک شوهرم کارشو تعطیل کرد ۴ روز موند خونه البته خونه خودمون نیاوردش برد واحد خودشون گفت بابا کنترل ادرار نداره نمیخوام اذیت بشی 

این خانم تشریف اورون از سفر و اولین سوالش این بود بابا خونه خودمون بود یا خونه شما شوهر منم از ترسش گفت نه خونه خودمون بود ی شبم تخت و همه چی رو نجس کرد کلی کار برای فلانی(منو میگفت) درست کرد

خب عزیز من مشخصه اگه تو اینجوری بد دهنی کنی حرمت ها میشکنه و اونام به تو احترام نمیزارن و این حرفارو میزنن

من با خانواده شوهرم خیلی با سیاست رفتار میکنم

تو یه شهر نیستیم ولی بهشون زنگم نمیزنم نه به خواهرشوهرام نه به جاریم

به مادرشوهرمم هفته ای یه بار زنگ میزنم در حد ۲یا۳ دقیقه حال همو میپرسیم

زیاد رفت و آمد نداریم اما وقتی من میرم یا اونا میان نهایت یکی دو روز کنار همیم که تو اون یکی دو روز من همیشه احترامشونو نگه میدارم در نتیجه اوناهم رفتارشون با من خیای خوبه تا حالا هم در حد یکی دو بار تیکه انداختن بوده ولی من چیزی نگفتم و گذشتم، در نتیجه دیگه تکرار نشده

بابا یکم سیاست بد نیست خداییش این مدلی حرف زدی؟؟!!!!

عزیزم واسه کسی که برای ساخت خونه اش پول کم اورده و دوره برداشته روزی ۳ تا ۴ مرتبه زنگ میزنه به بابا یا مامان که شما ب من قرض بدین من کم کم بهتون برمیگردونم در صورتی که قبلش ب من گفت بابات نداره بهمون قرض بده گفتم من خبر ندارم داره یا نداره ولی صلاح نمیدونم شمام زنگ بزنین ازش درخواست قرض کنین بازم با اینکه گفتم ن زنگ نزن روزی ۳ ،۴ باز خط در میون ب بابا یا مامان زنگ میزد بهش گفتم من که گفتم زنگ نزن چرا اینکارو کردی گفت ب توچه دوس دارم بعد ب نظرت با همچین ادمی میشه اروم و مدل دیگه ای حرف زد؟؟؟؟