2777
2789
عنوان

حساس بودن🙂

103 بازدید | 8 پست

من حساسم ؟

پسر عمش با زنش اومدن بعد دختره از این عملیاس هی با خودم مقایسه میکنم حس میکنم با شوهرم که صحبت میکنه یطوری نگاهش میکنه شوهرم نمیدونم خیلیم سعی میکنه دختره ارتباط بگیره هی اسمشو صدا میزنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا چیکار کنم بهش توجه نکنه؟🥲

چون از نظر اکثر مردا زنی که خودشو مقایسه کنه با زنای دیگه براشون جذاب نیست وقتی ببینن زنشون خودشو اونقدری کامل نمیبینه که خودشو با کسی مقایسه میکنع دقیقا تو دل خودشونم زنشون رو قشنگ ترین نمیبینن پس مراقب باش چیزی از بابت اینکه خودتو مقایسه میکنی نگی

یه مدت به این فکر و حست اگر میتونی بی محلی کن

و در حد متعارف تو هم با شوهر همین زنه هم کلام شو سعی کن باهاش صحبت کنی تا شوهرت و اون خانوم متوجه شن انقدر با هم حرف نزنن

مردا همه ی مشت خیانت کار هولن ، ببخشید اینجور میگما ، فقط ب فکر خودت باشو ب خودت برس ، تا میتونی ازش ...

خب منم ظاهر خوبی دارم همه میگن خوشگلی میدونم ازش بهترم ولی نمیدونم این چه حسیه! که حسادت میکنم به کسی که شوهرم نگاهش میکنه

چون از نظر اکثر مردا زنی که خودشو مقایسه کنه با زنای دیگه براشون جذاب نیست وقتی ببینن زنشون خودشو او ...

بله واقعا درسته حرف شما 🌸نه هیچی نمیگم حتی یه کلمه نگفتم حساس شه ولی نمیدونم چه حسیه🤦🏻‍♀️

همین کارو میکنم باهاش صحبت میکنم ولی باز خیلی نگاهش میکنه🤦🏻‍♀️