2777
2789
عنوان

نامزدی مو بهم زدم دارم بیاید بگم جالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 57 پست
خب اگر اینطوره همون بهتر جدا شدی اما برای همیشه اون پسرو از زندگیت بیرون بنداز که اذیت نشیخودتو راحت ...

همین کارو میکنم گلم:) ممنون 

اصلا شخصیت و اعتقاداتم اجازه نمیده کار دیگه ی بکنم

🍃

:))) چیکار کنم حداقل بتونم ساعتی راحت بخابم؟

ی دوش بگیر یدونم ارام بخش بخور راحت بخواب گوشیم بزار کنار فکرتو ازاد کن  باور کن یروزی برمیگردی میبینی بهترین انتخابو کردی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بتونم با خودم مهربون باشم مشکلم همینه

پادکست گوش کن 

کتاب بخون 

مقاله بخون

راجع به بخشیدن خود ، روانشناسی بخون 

باید دیدگاهتان رو تغییر بدین

مذهب رو نگفتما 

دید گاه رو گفتم اونم در ارتباط با نوع برخوردت با خودت

اتفاقا تو خود اسلام و دین هم توصیه به خوشروئی و خوش اخلاقی شده پس چطور میتونی مذهبی باشی ولی خودتو نبخشی ؟

خود خدا هم اگر از ته قلبم پشیمون باشی  همه گناهان رو میبخشه 

از عکسها مطمعنم که چیزی نیست :)ولی اور تینگین هستم خیلی فکر میکنم خیلی به خودم سخت میگیرم

خوبه که خودتو میشناسی...و میدونی این فکرای از جنس «اگه فلان اونقت چی؟» ۹۹ درصد بی ارزشن. الان هم فکر ساختن به کارت نمیاد...هنوزم اتفاقی نیفتاده...برا اتفاق نیفتاده عزا نمیگیرن هرچقدرم که استرس بده♥️

عزیزم دلبستگی وجود نداشته فقط یه وابستگی بوده ک الانم خیلی طبیعیه حالت میزون نباشه یکم بگذره اوکی می ...

من تصمیمی که الان گرفتم از خودگذشتی بخاطر خانواده ام بچهای اینده بود گلم:)

🍃

پادکست گوش کن کتاب بخون مقاله بخون راجع به بخشیدن خود ، روانشناسی بخون باید دیدگاهتان رو تغییر بدینم ...

درسته ولی واقعا سوالم اینه گناهی مرتکب شدم یا دارم خودمو الکی گناهکار میدونم

🍃

ی دوش بگیر یدونم ارام بخش بخور راحت بخواب گوشیم بزار کنار فکرتو ازاد کن باور کن یروزی برمیگردی میبی ...

انجام دادم تاثیری نداشت ولی میدونم اینم میگذره و تموم میشه

🍃