2777
2789
عنوان

نامزدی مو بهم زدم دارم بیاید بگم جالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 57 پست
لطفا خواهرانه کمکم کنید بهم بگید چیکار کنم قلبم همش تیر میکشه بدنم درد میکنهکل عکسهامو مطمعنم پاک کر ...

مشکل تو هرچقدر بزرگ باشه از مهربونیه خدا که بزرگتر نیست🫂♥️

الان بیشتر از هرچیزی به زمان نیاز داری...من و خیلیای دیگه تو همین نی نی سایت شکست عشقی رو تجربه کردیم تو هم آخرین نفر نیستی. بالاخره این هم از احتمالا هر رابطه‌ایه که شاید یه روز کات بشه. 

من نمیدونم تو چه شرایطی عکس گرفتین ولی اگه بخواد پخشش کنه یا کار شبیه به این خودشم زیر سوال میره پس به دلت بد راه نده و یادت باشه اتفاقات همیشه به گمان ما نزدیکترن...پس فکر خوب کن که اتفاق خمب برات بیفته قشنگم🫂😘

شما سعی کردی تصمیم منطقی ای بگیری، سخته از احساسات گذشتن. مخصوصای روزای اول جدایی خیلی سخت میگذره.کار بدی نکردید از دید مذهبی هم بخواید نگاه کنید محرم بودید. امیدوارم دلت آروم شه و هرچی خیره پیش بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل تو هرچقدر بزرگ باشه از مهربونیه خدا که بزرگتر نیست🫂♥️الان بیشتر از هرچیزی به زمان نیاز داری... ...

از عکسها مطمعنم که چیزی نیست :)

ولی اور تینگین هستم خیلی فکر میکنم 

خیلی به خودم سخت میگیرم 

🍃

احساس میکنم بخدا با اینکه محرم بودیم ولی حس میکنم کار اشتباهی کردم خیلی بار سنگینی روی دوشمه

اگه محرم بودین که واقع دلیلی برای اون احساس نیست ، اما بازم اگه روی شونه هات سنگینی میکنه با خدا حرف بزن ازش بخواه تورو ببخشه بار روی شونه هاتو برات برداره ، انشالله خوشبخت بشی عزیزم

میدونم عزیزم شما بهم زدی بدتر خانواده شوهر من نبودن مذهبیه خشک مغرور به همچیم گیر میدادن تازه خواستگ ...

میدونم گلم چی میگی ولی من خودم انتخاب کردم من نمیتونم مثل شرایط تو زندگی کنم گلم 

پای خون ریزی وسط بود 

🍃

اصلا عذاب وجدان نداشته باش شما محرم بودید پس ببخشید طرف چندین ساله ازدواج کرده جدا میشه باید از حس بد بمیره دوم اینکه چه خودت چه طرف مقابلت اگه عاشق واقعی بودین ب همین راحتی کوتاه نمیومدین این ی حس وابستگیه تا یمدت دیگه از بین میره  بهترین انتخابم کردی زندگی هرچقدم عاشقونه باشه یسال اولشه بعدش برمیگردی میبینی باید با اخلاق و خانواده وصلت میکردی 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
میدونم گلم چی میگی ولی من خودم انتخاب کردم من نمیتونم مثل شرایط تو زندگی کنم گلم پای خون ریزی وسط بو ...

خب اگر اینطوره همون بهتر جدا شدی اما برای همیشه اون پسرو از زندگیت بیرون بنداز که اذیت نشی

خودتو راحت کن

بذار بمونن تو حسرتت لیاقتتو نداشتن اون خانواده

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

لطفا خواهرانه کمکم کنید بهم بگید چیکار کنم قلبم همش تیر میکشه بدنم درد میکنهکل عکسهامو مطمعنم پاک کر ...

برو روانپزشک بهت دارو میده عشق اختلال هورمون .هورمونات تغییر کنند به پدر مادرتم عشق نداری وای به پسر مردم

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .

عزیزم دلبستگی وجود نداشته فقط یه وابستگی بوده ک الانم خیلی طبیعیه حالت میزون نباشه یکم بگذره اوکی میشی

اگه عاشق بودین ختم نمیشد عشق یعنی از خودت بگذری عشق ک منطق نمیشناسه شما منطقی تصمیم گرفتین پس عشقی نبوده زیاد خودتو درگیر نکن فراموش میشه راحت