2777
2789

بچها ما تقریبا ۲ سال عاشقانه باهم بودیم 

سال اخر صیغه ی مرحمیت خوندیم 

خیلی خیلی هم عاشق همدیگه بودیم 

حتی تا لحظه ی جدایی 

حتی روز اخری که جدا بشیم کلی باهم وقت گذورندیم 

فقط چند بار باهاش بیرون رفتم ۳ الی ۴ بار 

اونم در حد بوس و بغل بوده 

بخاطر خانواده اش ردش کردم خانواده اش ادمهای خوبی نبودن 

بچها الان من چیکار کنم؟ 

همه جام درد میکنه 

صبح تا شبمون باهم بوده

از اینا گذشته من الان عذاب وجدان دارم برای اون بوس و بغل ها احساس گناه میکنم چون مادرم هم نمیدونه

🍃

اون اگر از ته دل دوستت داشت نمیرفت حتی اگر خودت بخوای

شرایطتو درست میکرد

قوی باش و صدبار با خودت تکلرار کن 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اگر از ته دل دوستت داشت نمیرفت حتی اگر خودت بخوایشرایطتو درست میکردقوی باش و صدبار با خودت تکلرا ...

من بهم زدم گلم خانواده اش ادمهای بشدت سمی بودن خودش هم اینو میدونست گفت نمیخام بدبختت کنم با این خانواده

🍃

عزیزم خیلی خوبه که بااین همه وابستگی تونستی تصمیم درستی بگیری ، این حالتم تا چندماه داری اما به این فک کن که فقط یه مدت کوتاه بخاطرش اشک‌میریزی بعدا فراموش میکنی ، اما اگه ازدواج میکردی تا آخر عمر ازدواجت نابود میشدی ، واسه عذاب وجدانتم خودت باخدای خودت حرف بزن 

یعنی هیچکس نیست یکم بهم دلگرمی بده درکم کنه

احساس گناه نکن فقط همینو میتونم بگم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزم خیلی خوبه که بااین همه وابستگی تونستی تصمیم درستی بگیری ، این حالتم تا چندماه داری اما به این ...

احساس میکنم بخدا با اینکه محرم بودیم ولی حس میکنم کار اشتباهی کردم خیلی بار سنگینی روی دوشمه

🍃

من بهم زدم گلم خانواده اش ادمهای بشدت سمی بودن خودش هم اینو میدونست گفت نمیخام بدبختت کنم با این خان ...

میدونم عزیزم شما بهم زدی بدتر خانواده شوهر من نبودن مذهبیه خشک مغرور به همچیم گیر میدادن تازه خواستگاریمم نمیومدن بعده ۳ سال شوهرم گفت اگر نرفتید خواستگاری هیچوقت عروسیمو نمیبینید خیر ندیده ها چقدرررر سوکم دادن برای هیچی پول ندادن هیچی واسم نخریدن هیچیییی بعد ازدواج شروع کردن که مانتو جلو باز نپوش شوهرم دعوا کرد تو عقد نمیذاشتن پیش هم بخوابیم شوهرم جاشو اورد تو پذیرایی پهن کرد جفتم قرار بود ۸ ماه باهاشون زندگی کنیم با اولین اذیت شوهرم خونه رو جدا کرد بعد از ۶ سال زندگی مشترک با شوهرم بد دعوام شد بددددد ها بدددددد یک هفته خونه بابام بودم مادرشوهرم پیام داده بود شوهرم فحش من داده بود نفرین میکرد شوهرم گفتش یبار دیگه حرفی زدی نمیذارم ببینیم پس ساکت باش

تو از خودت گذشتی درست ولی اون نباید قبول میکرد 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ی روزی میاد ک به حال و احوال های این موقعت خنده‌ات میگیره 

این جمله رو از یه نفر تو روزایی که تو الان داری میگذرونی شنیدم و باور نکردم ولی بعدا بهش رسیدم 

تو هم میرسی فقط زمان میبره 

با خودت مهربون باش