2777
2789

بچه ها من ۴ سال با یکی مجازی تو رابطه بود

تو این رابطه هیچی کم نداشت و هیچی کم نذاشت

از این راه دور هر حمایتی که فکرشو بکنید کرد

هرکاری که از دستش برمیومد برام انجام داد و دریغ از ذره ای منت

از ته قلبش دوسم داشت من اینو با بند بند وجود حس میکردم

و قصد جدی کردن رابطمون و داشت که خب نشد...

خب منم خسته شده بودم از این پیامک و پیامک  بازی

توی محل کارم از یکی خوشم اومد و کم کم شروع کردم به سرد رفتار کردن باهاش

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر بیشتر پیگیرم میشد بیشتر پسش میزدم و بی محلی میکردم تا اینکه اخر خودش خسته شد و رفت

و حس میکنم تا اخر عمر اه این ادم گریبان من و میگیره

الان تصمیم گرفتم بهش پیام بدم

اگه کسی بیداره پیامارو بزارم

هرچقدر بیشتر پیگیرم میشد بیشتر پسش میزدم و بی محلی میکردم تا اینکه اخر خودش خسته شد و رفتو حس میکنم ...

بذار

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
خب چرا ازدواج نکردین دلیلش چی بود؟کاش به جای سرد شدن بهش میگفتی ک‌هدفت رابطه ی جدیه ...شاید رابطرو ر ...

راه دورش 

شرایطش

ماشین نداشت یعنی داشت میخرید

میگفت ماشین که خریدم اولین کاری که میکنم میام پیش تو

یه دوستی داشت عمان زندگی میکرد

یکبار که داشت باهام حرف میزد دوستش گوشیو ازش گرفت گفت حمیدرضا مارو دیوونه کرده از بس میگه بیایم شهر شما

هرچقدر بیشتر پیگیرم میشد بیشتر پسش میزدم و بی محلی میکردم تا اینکه اخر خودش خسته شد و رفتو حس میکنم ...

بجایه پسره قلبم شکست بهش توضیح بده برگرد باهاش گناه دارهههههه🥲🥲🥲🥲🥲🥲

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

راه دورش شرایطشماشین نداشت یعنی داشت میخریدمیگفت ماشین که خریدم اولین کاری که میکنم میام پیش تویه دو ...

خوده پسره هم عمان زندگی میکرد؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

راه دورش شرایطشماشین نداشت یعنی داشت میخریدمیگفت ماشین که خریدم اولین کاری که میکنم میام پیش تویه دو ...

😭😭😭😭😭😭 ننه مرده حمید رضا 

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد