2777
2789
عنوان

بعد چهارسال ازش خداحافظی کردم (اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 5245 بازدید | 155 پست
آره میفهممحق داری کاملا اگر ترس از دست دادنتو داشت که چهار سال علافت نمی‌کردتوام حق داشتی که تکلیف ز ...

وابسته به خانواده بود

اگه خانوادم نزارن ازدواج کنیم چی؟ اگه خانوادم نزارن بیام اصفهان چی؟ اگه مخالفت کنن چی؟

فقط نشسته بود ببینه خانوادش چی میگن چی میخوان

میگفت خانوادم باید مشخص کنن که من باید کی ازدواج کنم اون موقع تورو معرفی می‌کنم

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

حالا مگه فاصله شیراز اصفهان چقدره یه جوری میگید انگار اونور دنیاست

طرف یه کشور دیگه هستند اما سالی چندبار میرن دیدن هم

شمام ازین ور سرت ب سنگ خورده یاد اون افتادی الان طلبکارم هستی

الان گله مندی چرا دختر فالو گرده

ارتباط دوتا بچه بهتر ازین نمیشه دیگه،  اون ب خودش زحمت نداده تو ۴سال بیاد ببیندت شمام ک بعد ترکش الان گله مندی ک فالوراش دخترن  

شما فقط ب حمایتاش دلخوش کرده بودی وگرنه پسری ادمو بخاد حداکثر بعد ۳ماه میاد حضوری ببیندت 

اصلا قیافشو دیدی تا الان؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا چقد بعصی هاتون ساده میگیرید وقتی یه بارم ندیدیش از کجا معلومه زن داره یا نه چه مشکلی داره چقد نترس، هسید شما ها من خودم شیرازی ام فاصله اصفهان به شیراز 3 ساعته مگه چقده که نیومده به این نمیگن دوس داشتن شک نکن فقط عادت کرده بهت وگرنه کسیو دوس داشته باشی دنیا رو به هم می‌ریزی که بری ببینیش 

عکس خودمه لطفا برداشته و استفاده نشه ممنون 🙏🏻

وابسته به خانواده بوداگه خانوادم نزارن ازدواج کنیم چی؟ اگه خانوادم نزارن بیام اصفهان چی؟ اگه مخالفت ...

من که با رابطه‌ی مجازی در کلش موافق نیستم و رابطه‌ی عاطفی نمی‌دونمش، فقط وابستگی و دوپامین فیک و درگیریه 

چه برسه به اینکه استقلال روانی هم نداشته باشه