2777
2789
عنوان

کابوسی به نام اپلیکیشن دیوار

846 بازدید | 53 پست

تقریبا همه آگهی های فروش لباس زیر زنانه دیوار فیک هستن

به بهانه ارسال مدل یا لینک کانال،شماره میگیرن

چرا نظارتی رو این افراد نیست؟

نزدیک سی نفر رو گزارش زدم

آیا فقط منم که گزارش زدم؟گزارش کردن ها بی فایده س؟

ببخشید ولی شما هنوز شیپور رو ندیدید

بعدم دیوار و شیپور میانگین 60 میلیون کاربر در ایران دارن بنظرتون میشه این همه رو کامل مدیریت کرد؟!

شما تو eBay هم که بری ممکنه به همچین چیزی بربخوری تازه اینکه ایرانیه. من خودم کلی وسایل گرون تو دیوار و شیپور فروختم بنظرم بهشون نمیشه گفت کابوس چون اینا بستری برای ارتباط شما با فروشنده هستن و هیچ نقشی در معاملات ندارن. در و این عجیبه که شما دنبال همچین چیز عجیبی توی دیوار می گشتید!!! 

به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...».  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»،  «تاریخ تولد الکی است»  «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی شما هنوز شیپور رو ندیدیدبعدم دیوار و شیپور میانگین 60 میلیون کاربر در ایران دارن بنظرتون ...

نه شیپور نصب نکردم

دنبالش نبودم،خودش برام آورد

مثل اکسپلور

تازه دیوار نصب کردم

زیاد آشنا نیستم

جوراب سرچ کردم

اینارو آورد

نه شیپور نصب نکردمدنبالش نبودم،خودش برام آوردمثل اکسپلورتازه دیوار نصب کردمزیاد آشنا نیستمجوراب سرچ ...

جوراب و لباس زیر و حتی کت و شلوار همشون در دسته "لباس" قرار می گیرن و اگه فروشنده هنگام ثبت آگهی نوع کالا رو درست ثبت نکرده باشه این مشکل قاطی شدن پیش میاد.

من تقریبا از 11 سالگیم تا الان دیوار رو داشتم و دارم تجربیاتم تقریبا خوبه سوالی داشتید خواستید بپرسید. 

به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...».  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»،  «تاریخ تولد الکی است»  «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.

من برم بخوابم کم کم

نه شیپور نصب نکردمدنبالش نبودم،خودش برام آوردمثل اکسپلورتازه دیوار نصب کردمزیاد آشنا نیستمجوراب سرچ ...

سلام درخواست دوستی داده بودید رد کردم. 

بابا بنده پسرم. در و تو امضا هم توضیح دادم. 

سلام درخواست دوستی داده بودید رد کردم. بابا بنده پسرم. در و تو امضا هم توضیح دادم.

الان امضات رو خوندم

قصد مزاحمت نداشتم

فقط خواستم داشته باشم تا اگه سوالی پیش اومد بپرسم

همین!

مگه به پسر نمیشه درخواست دوستی داد!!!؟؟؟

نه من کلا تو این فاز ها نیستم. 

الان امضات رو خوندمقصد مزاحمت نداشتمفقط خواستم داشته باشم تا اگه سوالی پیش اومد بپرسمهمین!

درسته ولی یه خری ببینه فکر بد می کنه منم که حوصله دهن کاربرای اینجا رو ندارم اون وقت میان میگن که :

خیلی خیلی ببخشیدا کاربر پشمک توت فرنگی و کاربر سینا فرامرزیان همدیگه رو تگ کردن حس ششمی بیاید بگید این تگ کردن به ازدواج ختم میشه یا نه!!!!!! 

خصوصیات طرف موردنظرتونو بدید تا به هوش مصنوعی بگم تصویرشو بسازه

مثلا رنگ مو و چشم و نوع لباس و فرم بدن و اینکه زن باشه یا مرد و سن تقریبی