2777
2789
عنوان

سوال راجب ذخیره تخمدان

235 بازدید | 24 پست

بچه ها سلام ۲۹ سالمه و ذخیره تخمدانم ۲.۷ هست . هنوز نرفتم دکتر . کسایی که اطلاعا دارن لطفا بگن . میخوام باردار شم و یه کم تخمدونام تنبله امروز بیست سیکلمه هنوز تخمک گذاری نکردم فکر کنم چون علایم نداشتم 

راهنمایی کنید لطفا

منم تنبلی دارم آز ذخیره تخمدانم دادم و امروز روز چهارم پری هس و اومدم سونو بدم که دکترم در راجب با ذخیره تخمدانم مطمعن بشه

سونو هم دادی

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن دخیر ه ات خوب بوده و اگه تنبلی داری ممکنه بعضی ماهها تخمک گذاری نداشته باشی و بعضی ماهها درست وسط سیکلت نباشه پریودات منظمه ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ببخشید میشه بگی ازمایش ذخیره تخمدانت چقدر شد ؟ شنیدم ازمایش گرونیه ؟

هزینش واس من ۱۵۶تومن شد

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
منم تنبلی دارم آز ذخیره تخمدانم دادم و امروز روز چهارم پری هس و اومدم سونو بدم که دکترم در راجب با ذ ...

شما چقدر ازمایشت شد ؟ 

منم تنبلی دارم آز ذخیره تخمدانم دادم و امروز روز چهارم پری هس و اومدم سونو بدم که دکترم در راجب با ذ ...

دکترم گفت اول ازمایش بده ببینم بعدش اگه لازم بود میفرستمت سونو

با بقیه هورمونی ها؟ 

نه با اونا شد ۲۳۳تومن

با بقیه هورمونی ها؟ 

نه هورمونای دیگه رو قبلا داده بودم دیگه ننوشت اونارو بقیش راجب عوامل سقط بود بیشترش و یه سریشم چیزای معمولی مثل غلظت و گلوبول و اینا . آز کامل هورمونی فکر کنم حدود چهارصد بشه 

ذخیره تخمدان اگه بالا باشه فرد پی سی او هست و اگر پایین باشه یعنی یایُسگی زودرس و اونجور خیلی بده و حتما باید زود اقدام کنه 

در ضمن دخیر ه ات خوب بوده و اگه تنبلی داری ممکنه بعضی ماهها تخمک گذاری نداشته باشی و بعضی ماهها درست ...

نه پریودم بعد سقط تا چهار ماه منظم بود بعدش که اقدام کردم دوباره ریخت به هم و الانم چهار ماهه به هم ریختس دیر میشم معمولا یه ماهم زود شدم