2777
2789

چیکار کنم شکمم کوچیک تر بشه 

خودم زیاد چاق نیستما نمی‌دونم چرا شکمم عین توپ شده 🤕🤕🥺

میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حذف نوشابه قند شکر تنقلات انواع سس

مصرف حداقلی سرخ کردنیها

کربوهیدرات هم کمتر مصرف کن قطعش کردنش اشتباهه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
من حلقه خیلی خوب میزنم ولی از اینکه به اندام های داخلی ضربه بزنه گذاشتم کنار

منم شنیدم حلقه خوب نیست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
حذف نوشابه قند شکر تنقلات انواع سسمصرف حداقلی سرخ کردنیهاکربوهیدرات هم کمتر مصرف کن قطعش کردنش اشتبا ...

به علاوه اینها پیاده روی یا بارفیکس و ورزش تو خونه رو انجام بده خیلی زود تاثیرش رو میبینه

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

سلام گلم شب بخیر...معده سردی داری بنظرم ک هضم خوبی نداری بخاطر همونه..چندسالته و سن و قدت.و اینکه رو ...

تعداد دفع به وزن ربط داره؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

به علاوه اینها پیاده روی یا بارفیکس و ورزش تو خونه رو انجام بده خیلی زود تاثیرش رو میبینه

👌