2777
2789
عنوان

شکمم خیلی چاق شده و نمیتونم برم باشگاه🤕🤕راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 48 پست
بله گلم...ماتوی طب سنتی تعداد دفع رو خیلی مهم میدونیم چون واقعا عامل بسیاری ازمشکلات همینه

حالا چه کار کنم دفع بیشتر بشه

میشه راهنمایی کنی لطفا

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله گلم...ماتوی طب سنتی تعداد دفع رو خیلی مهم میدونیم چون واقعا عامل بسیاری ازمشکلات همینه

در طب سنتی درمان قطعی برای سردردمیگرن است؟

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
سلام گلم شب بخیر...معده سردی داری بنظرم ک هضم خوبی نداری بخاطر همونه..چندسالته و سن و قدت.و اینکه رو ...

30سالمه قدم171وزنم72،روزانه یک بار تا دوبار 

میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببخشید میشه یه توضیح بدین درین مورد. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
کربوهیدرات مثل چی عزیزم

سیب زمینی نان برنج ماکارونی 

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
حالا چه کار کنم دفع بیشتر بشهمیشه راهنمایی کنی لطفا

باید اول بررسی کنم گلم..ببینم علتت دفع کم بخاطر چیه

هم میتونه بخاطر سردی معده باشه یا سرده روده ها

یا خشکی روده ها

یا کم بودن فیبر بدنت و عوامل دیگه

روبیکا داری??

برام پیام بذار یه تایم مشاوره برات میذارم باهم صحبت میکنیم اینجا نمیشه