2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرما

عزیزم من باید پریود میشدم که برم داروهای انتقال شروع کنم ولی الان که پریود شدم فقط در حد لکه بینیه دکتر داروهارو شروع میکنه یا میندازه برا دفعه بعد

من یک عدد مامان اینده ام انشالله  
عزیزم من باید پریود میشدم که برم داروهای انتقال شروع کنم ولی الان که پریود شدم فقط در حد لکه بینیه د ...

من کلا پریودم در حد لک بینیه چون تنبلی تخمدان دارم و چندسالیه خونریزیم کمه ،ولی اونا اصلا ب حجم خونریزیم کاری نداشتن

عزیزم من باید پریود میشدم که برم داروهای انتقال شروع کنم ولی الان که پریود شدم فقط در حد لکه بینیه د ...

لکه بینی را جزو پریود حساب نمیکنن ...صبر میکنن کاملا پریود بشی ....اگه عجله نکنی به نفعته 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من کلا پریودم در حد لک بینیه چون تنبلی تخمدان دارم و چندسالیه خونریزیم کمه ،ولی اونا اصلا ب حجم خونر ...

واقعا خداروشکر پس گیر نمیدن. خداخیرت بده جواب دادی

من یک عدد مامان اینده ام انشالله  
اگه نشم چی ؟ وای دوباره عقب میفته

نمیدونم والا دکتر من ک خیلی تاکید داشت برای اینکه پریود ب حالت قبل برگرده و عجله نکنیم ...

عزیزم خودتو بسپار ب خدا و راضی باش به رضاش ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....