2777
2789
عنوان

چرا آدما فقط باعث رنجش میشن

68 بازدید | 15 پست

واقعا هروقت با یکی وقت میگذرونم بعد ازش یه بیمعرفتی یا...میبینم که از چشمم میوفته و به خودم فحش میدم ک چرا به این آدم احساس ارزشمند بودن دادم با توجهم که بعد بخواد اینجوری جبران کنه.با هم اتاقی قبلیم اتاق گرفتم ولی هربار که از یه مسئله یی ک به من هیچ ربطی نداره ناراحت میشه سر من خالی میکنه.این به کنار،دوستای دیگم وقتی  داشتم تو سالن خابگاه درس میخوندم اومد باهام حرف زدن بعد همونجا برنامه بیرون رفتن عصرشونو ریختن و گفتن بغیر خودمون به کسی نگیم بیاد حتی به من هم که دوستشونم و کنارشون بودم تعارف نزدن منم لجم گرفت و با یکی دیگه رفتم بیرون

الانم رفتم اتاق یکی از ارشدا که تو قطار باهاش آشنا شدم یکم نشونم و پرسیدم ترم بعد کسی از اتاقتون میره که بیام و...بعد گفت میشه از اتاق بری الان درس داریم.رسما بیرونم کرد.من واقعا نمیدونم رفتار خودم مشکل داره یا آدما اینقد وقیح و بیشعور و پست شدن

ادما وقیح و بی شرف شدن تو فقط قدر خودتو بدون تو زندگی اولویت خودت باشه

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش رک میگم 

ولی حتما شما هم یکار می‌کنی 

خودم منم همینطور

همه ما جزو ادمایی میگی محسوب میشیم

و متاسفانه زخم می‌زنیم و زخم میخوریم

بدون اینکه بفهمیم شایدم میفهمیم یا نمیخوایم بفهمیم

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۶۴ تو سایت بودم. اون زمان نینی سایت نبوده ولی من که توش بودم، مثل ی زمین بود که خونه نشده بود منم نشسته بودم توش تا کم کم خانم تهرانی ساختش. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. زنده یاد کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  #حامی_حقوق_بشر. #حامی_حقوق_حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

گاهی از حس حقارتشون هست که بی احترامی می‌کنند

کمی روی روح خودت کار کن و بقیه رو خیلی بزرگ نکن .

گاهی رفتار ها از سمت خداست و پیامی دارن

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

ادمای دوروبرم هم نسبت به من اینجورین همیشه اولویت اخر هستم و وقتی کسی رو ندارن بهم توجه می کنن اگه کنار من و اون نفر سوم باشه حتما شک نکن می رن سراغ اون 

واس بقیه فداکاری می کنن ولی من مهم نیستم 

البته منم اوایل خیلی به همه کمک می کردم ولی الان دیگه اونا هم واسم مهم نیستن 

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                     .    😂           

ادما وقیح و بی شرف شدن تو فقط قدر خودتو بدون تو زندگی اولویت خودت باشه

من واقعا نمیدونم.الان رفتارم باهاشون چجوری باشه؟هرچیم باشه نمیتونی همیشه تنها باشی با هیچکی دوست نشی

نه دوست عزیز شما هیچ مشکلی نداره متاسفانه آدمها قدرت تحملشون کم شده و از طرفی با پیشرفت تکنولوژی و ......خیلی وقیح و پررو شدن اصلا غمت نباشهو بفکر سلامتی و بدن نازنینت باش و به این فک کن که اصلا ارزش ندارن که بخوای در موردشون حتی فکر کنی

خدایا شکرت 
من واقعا نمیدونم.الان رفتارم باهاشون چجوری باشه؟هرچیم باشه نمیتونی همیشه تنها باشی با هیچکی دوست نشی

من همیشه تنهام هیچ دوستی هم ندارم آرامش روان دارم از وقتی با این موضوع کنار اومدم که برای اجتماع ساخته نشدم و با بقیه آدما نمیسازم 

ببخش رک میگم ولی حتما شما هم یکار می‌کنی خودم منم همینطورهمه ما جزو ادمایی میگی محسوب میشیمو متاسفان ...

من همیسییشه خیلی ملاحظه میکنم کسی ناراحت نشه و با هیچکی سرناسازگاری نمیگیرم.حتی وقتی ازشون ناراحتم به روشون نمیارم یا بهم میپرن طعنه میزنن سکوت میکنم.همه چیزایی که میپزم رو باهاشون شریک میشم ولی هیچکدوم ازینا تاثیری نداره واقعا

شاید واسه حس انتظار مائهبه نظرم تنها راهش اینه سطح توقع تو جامعه بیاد پایین تر

من هیچوقت نتونستم اینو درک کنم که چزا نباید از بقیه انتظار  نداشت؟مگه ما آدم نیستیم؟تو این دنیا اگه قرار نباشه از کسی انتظار داشت و خودت هم متقابلا برا کسی کاری نکنی دقیقا زندگی هدفش چیه

من همیسییشه خیلی ملاحظه میکنم کسی ناراحت نشه و با هیچکی سرناسازگاری نمیگیرم.حتی وقتی ازشون ناراحتم ب ...

حس کردم اینا رو خودم نوشتم انگار حرف دل همه س همه فک میکنیم داریم مراعات همو میکنیم ولی شاید ی جاهایی از دستمون۹در بره نمیخوام بد جلوه بدما ولی این طبیعت ماست میفهمم چی میگی شایدم صد حق باشماست اما چاره ای هست؟ نه باید کنار اومد 😁

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۶۴ تو سایت بودم. اون زمان نینی سایت نبوده ولی من که توش بودم، مثل ی زمین بود که خونه نشده بود منم نشسته بودم توش تا کم کم خانم تهرانی ساختش. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. زنده یاد کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  #حامی_حقوق_بشر. #حامی_حقوق_حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

من هیچوقت نتونستم اینو درک کنم که چزا نباید از بقیه انتظار نداشت؟مگه ما آدم نیستیم؟تو این دنیا اگه ...

همونطور که خیلی چیزا رو نمیفهمیم اینم نمیفهمیم ولی واسه آسایش خودمون بهتره انجامش بدیم

چرا میخوریم چرا میخوابیم چرا به دنیا میایم چرا میمیریم چرا نباید خود کشی کرد چرا خدا رو نمیتونم ببینم؟