من چون کار کردن رو دوست ندارم دلم میخاد ازدواج کنم کار نکنم....به نظرم زن برای کار بیرون ساخته نشده سختیاش فرسوده میکنه آدمو ....حمله نکنید من دوست ندارم کارو نظر شمام محترم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
دقیقا،حالا یسریا خودشون دوست دارن ولی برای من سخته
کار سختی داری ؟
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
ازنظر من خانمی ک استقلال مالی داره شوهرش جرعت نداره ارزششو از بین ببره یا بهش خیانت کنه یا هزار بلا سرش بیاره چون میدونه محتاج شوهرش نیست. این تجربه من توی ۶ سال زندگیه مشترکه و من تصمیم گرفتم برم سر کار منم اولش اینجوری فکر میکردم ولی الان میگم اشتباهه ک زن مستقل نباشه
ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
من مجردم خیلی خیلی تلاش کردم تا شاغل بشم میخواستم قبل ازدواجم کار کنم که بعدش طرف مقابلم نتونه مخالفت کنه
به نظرم هر چقدر هم سخت باشه یا درآمدت کم باشه برای اینکه تو اجتماع باشی و احساس مفید بودن کنی لازمه شاغل باشی البته شایدم برای من که همیشه تو خونه بودم به نظرم شاغل بودن لازمه
کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما