2777
2789
عنوان

چرا کاربرای دیوار اینقدر چیپن

86 بازدید | 6 پست

تصمیم گرفتم چندتا از وسایل رو آگهی کنم و به طرز عجیبی از هر آگهی کلی درخواست بی شرمانه داشتم!!!!

از اخلاق مفت بری کاربرا هم بدم اومد

مثلا جنسی که تو بازار قیمتش سه میلیون هست رو پونصد گذاشتم تا فقط رد بشه(نو نو بود)

طرف میاد میگه کمتر نمیدی!!!!!!

گزینه مقطوع رو زدم اما باز میان میگن آخرش چند؟

واقعا عصبیم کردن

به خودم لعنت فرستادم که چرا چنین اپلیکیشن مزخرفی نصب کردم

وسیله هارو می ریختم دور بهتر بود

حالا ببین فروشنده ها چه صبری دارن

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااایآگهی نظافتچی برای این کاره؟؟نمیدونستم

آره مدام تو دیوار همه شهرام هست مشخصه از متن اگه بخونی نوشته چندساعت و چند روز بیاد و حقوق چقدر که به همون ربط داره😂

اگه بتونی تو شهر به مغازه هایی که چنین جنسایی رو برمیدارن بفروشی بهتر از دیواره 

آره مدام تو دیوار همه شهرام هست مشخصه از متن اگه بخونی نوشته چندساعت و چند روز بیاد و حقوق چقدر که ب ...

ما مشهدیم

تو دیوار مشهد پررره از این آگهی ها

آگهی های راهنمایی هم اکثرا همینن

منِ ساده میرفتم جاهای دینی مشهد رو میگفتم(فکر میکردم مسافرن)بعد میگفتن چند سالته؟مجردی؟سایزت چنده؟و...

پشمااااام ریخته بود

نگو دیوار پاتوقشونه

از خیر فروش گذاشتم

گذاشتم تو کوچه

از صبح اعصاب و روانم به فنا رفته

حذف اکانت نداره دیوار نه؟