2777
2789
عنوان

درباره ی نی نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 37 پست

ازدستش گرفتم دیشب خواستم بهش شیر بدم نگاهش ب نون بود ک کنارم بود شیر میخورد 😂😂پشتم قایمش میکردم چاردست و پا میرف میاوردش باز شیر میخورو

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف که بهش دسترسی ندارم وگرنه براش میگرفتم خودمو عزیز میکردم براش .نینی کم توقعیه عزیزمه

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

هگور پگور قربون دخترت دوس داره خو ما که رستوران رفتیم از گارسون خواستیم داره براش بیاره نداشت فرداش که رفتین داد بهش گفت از صبح کنار گزاشته براش 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
الهی بگردم خوب تیکه کوچک بهش بده هر دفعه هم کوچک ترش کن تا از سرش بیوفته

اخههههه قبول نمیکنه ک نون کامل میخواد وقتی ی کمشو میخوره گریه میکنه ی سالمشو بدیم بهش

کلی پول نون میدیم هر سری😂😂

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
اخههههه قبول نمیکنه ک نون کامل میخواد وقتی ی کمشو میخوره گریه میکنه ی سالمشو بدیم بهش کلی پول نون م ...

ای جونم اشکال نداره خود به خود از سرش میوفته سخت نگیر هرچی بگی نکن بدتره

حیف که بهش دسترسی ندارم وگرنه براش میگرفتم خودمو عزیز میکردم براش .نینی کم توقعیه عزیزمه

ا

ن بابا کم توقع نیس

ای جونم اشکال نداره خود به خود از سرش میوفته سخت نگیر هرچی بگی نکن بدتره

خداکنه..خسته شدم از ی سری کاراش اصلا عجیب غریبه ..

ی نون گنده دستش تو بازار و خیابون انگار قحطی زدس

وای وای وای مردم از خنده

دخترخاله من 10 ماهشه اونم همینجوره دقیقا یه دفه میبنی نونه له تو دستشه مالیده به سر و صورت و لباساش

یه تیکه کوچولو مونده تو دشتش هی تقلا میکنه اونم بخوره

چه اشکالی داره بچه ها همه جوره شیرینن

خدا حفظش کنه برات 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

همش میره جاهایه تنگ میشینه بازی میکنه .ی لحظه ازش غافل بشم باید زیر تخت و تو کمد و بگردم پیداش کنم..روزی صدبار انگار دارم قایم موشک بازی میکنم