2777
2789

بخاطر گاز ها و سمومی که ایجاد میشه دچار بیماری میشن یا فوت میکنن . ولی ممکنه طرف بلد باشه و رعایت کنه و مراقب اون گاز ها باشه و براش مشکلی پیش نیاد و راحت زندگی کنه .

البته بستگی ب طلسم ها هم داره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بله درسته اگه گنج پیدا کردی آدرسشو به من بده. توی اندک زمان باقی مانده از زندگیم هر روز برای طول عمرت دعا میکنم😞😞😞

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر گاز ها و سمومی که ایجاد میشه دچار بیماری میشن یا فوت میکنن . ولی ممکنه طرف بلد باشه و رعایت کن ...

عزیزم اون لحظه پیدا کردنش منظورم نیست 

منظورم سال ها بعدشه 

یکی از اشناهامون مولتی میلیاردر شده بود رو گنج پیدا کردن در صورتی که ی خانواده معمولی بودن چند سال پیش پیدا کرده بوده 

بنده خدا چند روز پیش خیلی الکی سکته کرد فوت شد 

میگن نکنه بابت گنج بوده که میگن اصطلاحا در قبال گنج ی چیزی رو از دست میدی یا میمیری 

میخواستم بدونم شما هم شنیدین همچنین چیزی 

همون موقع کندن ی حیوونی میبرن اول اونو میندازن اونجا بخارش اونو میگیره .مستقیم هر انسانی بره سرش اره مریض میشه یا فوت میکنه خیلی هم پیش اومده چنین چیزی 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

ن بابا چ حرفا...من چنتا رامیشناسم‌گنج پیدا کردن بهترین زندگیارو درست کردن و دارن لذتشو میبرن..طلا و نقره و..که گاز و مواد  نداره..اون اگه اشتباه نکنم  الماس هستش که شرایط داره و باید رعایت بشه.

عزیزم اون لحظه پیدا کردنش منظورم نیست منظورم سال ها بعدشه یکی از اشناهامون مولتی میلیاردر شده بود رو ...

بله نوشتم که به طلسم بستگی داره .

حتما گنجشون طلسم داشته و توجهی بهش نکردن که باعث این اتفاق شده .

خدا رحمتشون کنه گاهی گنج ها به اسم فرد دیگه ای هستن و طلسم برای بقیه اتفاقات بدی رقم میزنه .

ولی در کل برای همه اینطور نیست

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

انشالله ۱۲۰ سال زنده باشه و بهترینا برات رقم بخوره

همچنین عزیزم❤

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.