2777
2789
عنوان

سوراخ قلب جنین

240 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خواهش میکنم جواب بدید 

من ۱۸ هفته که اکو قلب جنین رفتم دکتر گفت یه سوراخ بطنی کوچیک تو قلبش هست که احتمالا تا آخر بارداری بسته میشه بعد تولد بیارش اکو قلب 

کسی چنین موردی داشته؟ 

ومنی که دخترم مشکل قلبی داشت وازبهداشت منوواس اکوقلب جنین نفرستاده بودن وبعدتولدتو۵ماهگی فهمیدیم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من

تازه بعد از دنیا اومدنش هم نبردمش اکو

شما الان میگی یادم میفته که گفت بعد از تولد ببرم باز😆الانم بچه م 4 سالشه و خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

ان شالله که تااخربارداری بسته میشه 

خیلی مورددیدم قلبشون سوراخ بوددکترگفته بودبابزرگترشدن بسته میشه

ان شالله به عمل بازنکشه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

نوه من باقلب سوراخ متولد شد بهد از 3ماه خودش بسته شد 

جای نگرانی نیست  ان شاءالله به سلامت بغلش کنی وعاقبت بخیری شو ببینی

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خب بعدش چی شد؟

تو۵ماهگیواس سرماخوردگیش بردم دکترمعاینش کردگفت صدای اضافی داره بردمش ارومیه ازاونجا تبریزیه رگش بسته بودیکیش سرششل بودبسته روخداروشکردکترش گفت بزاریه بارقبل عمل بالون بزنیم شایدبازشده بلون زدنوبازشدسر شل روهم ۶ماه یک بارمیبرپ هردفعه میگه صداش کم شده

ودخترم حتی داروهم مصرفنمیکنه دعاکن خوب شه

ان شالله واس شماهم تاموقع دنیااومدن بسته شه

دختر من بعد از تولد دکترش فرستاد اکو دو تا سوراخ داشت شش ماه بعدش مجدد اکو داد جفتشونم بسته شده بودن 

این سوراخ ها باید باشن تو جنین در واقعا همه جنین ها این طوری هستن و اغلب تا پایان بارداری یا نهایت ماه های اول تولد بسته میشن ولی خب حتما باید اکوها رو سر وقت انجام داد تا از همه چی مطمئن شد