2777
2789
عنوان

برای دخترم که فرزند طلاقه چکار باید بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 17966 بازدید | 199 پست
بيجاره بجه هاي طلاق

😭😭😭😭منم دخترمو بچه طلاقه ولی باخودمه بمیرمم ازش جدا نمیشم چنتا خاستگار داشتم بخاطر دخترم اصلا بهشون فکرم نمیکنم.من مسول این اتفاقم باید عمرو جوونیمو فداش کنم تا در ارامش باشه حتی به قیمت تنهاییم تا اخر عمر

خب چون تازه تاپیک زده یکم با تاخیر بهش تبریک گفتم

من فک‌کردم حواست به تاریخ عضویتش نیست یا اشتباهی دیدی😅

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت با باباش صحبت کن از در نرمش وارد شو دعوایی نروتماس بگیر بهش بگو شنیدم میخوای ازدواج کنی و مبارک ...

ببین شما درست میگی ولی برای کسی که حرف می‌فهمه.

مشکل دیگه اینه که اونوقت میگه تو از کجا فهمیدی من دارم زن میگیرم.

اون نمیدونه که من و دخترم داریم یواشکی با هم حرف می‌زنیم 

بدبختانه اینه که باباش داره لج و لجبازی می‌کنه. خود بی شعورش اصلا خونه نیست که

اینکه پدرها خونه نیستن مهمترین دلیله که بچه افسرده بشه یه فکری برای دخترتون بکنید مثل این پسر نشه وقتی بهش میگم آینده تو بساز ودرستو بخون و...میگه من آینده برای چمه وهر روز یه برنامه برای خودکشی میچینه 

نظرشمام محترمه

عاره مخصوصا بچه طلاقی که پیش پدر باشه بشدت افسرده میشه چون مادرها میتونن جای پدر وپر کنن اما پدرها ن ...

واقعا بستگی داره من خودم نامادری هستم پسر همسرم از ۸ سالگی با من بوده تا الان که ۱۸ سالشه راستش به جز چند سال اول که ارتباط دایمی با مادرش داشت همیشه گریان و نالان افسرده تهاجمی و پرخاشگر بود از کلاس هفتم که بود نمی‌دونم چه اتفاقی افتاد که ارتباطش با مادرش کم و کمتر شد تا الان که گاهی سالی یکبار همدیگر میبینن خودش قبول داره که طلاق والدینش بهترین اتفاق زندگیش بوده 

شوهرم میگه بریم از مدرسه بیاریم پیش خودمون.من میترسم

متاسفانه پدر اگر دخترش رو بدزده مشکلی پیش نمیاد چون مالک بچه اس😐

اما مادر اگر این کارو بکنه جرمه و داستان داره😞

لعنت به قانون های ایران

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

اینکه پدرها خونه نیستن مهمترین دلیله که بچه افسرده بشه یه فکری برای دخترتون بکنید مثل این پسر نشه وق ...

اینم به شدت افسرده ست. 

تمام درها به روم بسته ست.

نه قانون

نه ریش سفید

نه صحبت

نه هیچی

برو دست دخترت رو بگیر بیار پیش خودت اسی.از هیچی نترس. دخترت رو تهدید کردن مشخصه. انقدر حس امنیت بده به بچت ک  بفهمه جایی جز بغل مادرش براش امن نیس عزیزم شجاع باش. به دخرت یاد بده شجاعتو 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
ببین شما درست میگی ولی برای کسی که حرف می‌فهمه.مشکل دیگه اینه که اونوقت میگه تو از کجا فهمیدی من دار ...

بگو اومدم شهرستان از دوست و آشنا شنیدم 

خیلی برات خوشحال شدم و اینها

حتی میتونی با مادرش صحبت کنی که میگی خیلی به حرف اوناس

بگو بهش مثلا حاج خانم بذارید بچه بیاد پیش من برا شما که موندنش دردسره

برای باباش هم بعد ازدواج ممکنه دردسر بشه خدایی نکرده با هم نمیسازن و دوباره تو زندگی پسرتون مشکل ایجاد نشه 

بذارید بیاد پیش من هر موقع خواستید بیاید ببینیدش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا بستگی داره من خودم نامادری هستم پسر همسرم از ۸ سالگی با من بوده تا الان که ۱۸ سالشه راستش به ج ...

نمیدونم والله ولی این پسر مادرش با دوست پسرش رفته وپسره از هرز بودن مادرش اطلاع داشته الانم یه شوهر معتاد هرزه داره پسره همش میگفت چجوری مادرم با یه معتاد شیشه ای زندگی میکنه ولی منو ول کرد و با پدرم زندگی نکرد پدرش کارگره ولی خوب زندگیمون میگذره ولی شوهر مادرش بیکاره ومادرش کارمیکنه خرج موادشو میرسونه من این اطلاعاتو از آشنامون گرفتم که همسایه مادر پسره س

نظرشمام محترمه

برو دست دخترت رو بگیر بیار پیش خودت اسی.از هیچی نترس. دخترت رو تهدید کردن مشخصه. انقدر حس امنیت بده ...

تو رو خدا برام دعا کنید دلم قرص و محکم بشه.

آره تهدیدش کردن و میکنن

😭😭😭😭منم دخترمو بچه طلاقه ولی باخودمه بمیرمم ازش جدا نمیشم چنتا خاستگار داشتم بخاطر دخترم اصلا به ...

درود بر شرفت انشالله بهترین ها نصیب خودت وگل دخترت بشه آمین 

نظرشمام محترمه

اینطور نیست

هست دوست عزیز

دوست من دقیقا همین کاور نکرد 

دو ساعت بعدش قشون کشیدن با مامور ریختن تو خونه اش بچه رو بردن

برای خانم هم حکم بازداشت گرفته بودن و بردنش 

به مکافات و کلی سند گذاشتن و وکیل گرفتن و التماس کردن موفق شدیم نذاریم دوستم شب بازداشت بمونه😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40