2777
2789

نامزدم امروز اومد خونمون دوتا کادو آورد برام یه ترازو دیجیتالی خرید گفت باهاش خودت وزن کن ۷۰ کیلو بودم   

کادو دوم هم یه ماساژور مارک وکتو بود 

واسش کادو بخرم یا فقط بگم ممنون و بزارم تو خونه 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

اگه من بودم بدم میومد میگفتم یعنیچی خودتو وزن کن 

میتونست ایده های بهتری داشته باشه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

میشه به تاپیک اخر یه نگاه کوچیک بندازید خیلی کمک لازمم

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این کارش توهین هست ؟

ن توهین نیس 

ولی من بهم برمیخوره همچین چیزی بیارن برام 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

واااا 😂😂😂

تا چه اندازه هزینه میکنی بگو دقیق تر بگیم 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
واااا 😂😂😂تا چه اندازه هزینه میکنی بگو دقیق تر بگیم

کیف چرم واش خریدم ۲ میلیون و ۴۰۰ 

ادکلن هم خیلی داره 

لباس هم خیلی داره 

موندم چی بگیرم 

اهل سیگار و قلیون هم نیست 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
کیف چرم واش خریدم ۲ میلیون و ۴۰۰ ادکلن هم خیلی داره لباس هم خیلی داره موندم چی بگیرم اهل سیگار و قلی ...

Ps5 

لگو 

کاپشن یا نیم بوت

ضدافتاب مردانه 

گل

عروسک 

...

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫