2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من می‌خوام قربانی بگیرم

منم نظرم رو همون بود ولی چون زیاد معروف نیست و اینا کسی زیاد نمیشناسه تردید داشتم

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
من اونهمه یحیوی دیدم چقد هزینه کردم پشیمونم واس فیزیک فقط باید تست بزنی دستت را بیفته

موافقم باهات

ولی در کنار تست باید آموزش هم ببینی بعضیا خودخوان راحت ترن ولی من خود خوان نمیتونم با آموزش راحت تر میتونم تست بزنم و یاد بگیرم 

موافقم باهاتولی در کنار تست باید آموزش هم ببینی بعضیا خودخوان راحت ترن ولی من خود خوان نمیتونم با آم ...

والا من همش نشستم یحیوی دیدم میفهمیدم چی میگ ولی میومدم از کتاب تست. تست بزنم هیچی بلدنبودم

والا من همش نشستم یحیوی دیدم میفهمیدم چی میگ ولی میومدم از کتاب تست. تست بزنم هیچی بلدنبودم

🤦‍♀️🤦‍♀️ای وای

معلم های بهتری از ایشون هم هست

میسه بگید برای فیزیک کی رو پیشنهاد میدید؟ من وقت زیادی ندارم حداقل تا کنکور تیر خودمو برسونم

میسه بگید برای فیزیک کی رو پیشنهاد میدید؟ من وقت زیادی ندارم حداقل تا کنکور تیر خودمو برسونم

من چند جلسه حضوری رفتم عزیزم ولی برادرم یحیوی می دید راضی بود نسبت به بقیه معلم های انلاین

همه چیز از یک رویا شروع شد...💕