2777
2789
عنوان

خانمهای چادری و بی حجاب میشه بیاد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا برخورد بعضی فروشنده‌ها جوری ک میگن زودتر برو بیرون حوصله نداریم برخورد فروشنده خیلی مهمه تو جذب ...

درسته

فروشنده خیلی مهمه

من چند بار برام پیش اومده بخاطر برخورد فروشنده وسیله ای که انتخاب کردم رو همونجا دم صندوق گذاشتم و نخریدم

یا مثلا دیگه هیچوقت برای بار دوم اون فروشگاه نرفتم

برعکس بعضی ها هم اصول مشتری مداری رو اینقدر خوب بلد هستن که مشتری رو ناخوداگاه جذب می کنند

بعضی فروشنده ها کلا وقتی مشتری خرید نکنه بد برخورد می کنن ربطی هم به حجاب ندارهبعضی ها هم چون از چاد ...

وای به خصوص اگه خانم باشن همچین پشت چشم نازک می کنن اگه خرید نکنی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
آره برای منم پیش اومده خیلی ناراحت شدماوایل ب یک بهانه ای چادرم رو باز میکردم و دوباره جمع میگردم ک ...

من مغازه زیاد مبرم گاهی وقتی همینجوری نگاه میکنم چیزی نمیخرم  واقعا از رفتار اینجوری فروشنده ها بدم میاد 

درستهفروشنده خیلی مهمهمن چند بار برام پیش اومده بخاطر برخورد فروشنده وسیله ای که انتخاب کردم رو همون ...

خیلی...یه فروشنده خوش اخلاق محلمون داریم من هر دفعه برم جتما یه چیزی مب خرم.‌یه دفعه شلوار می خوااستم به زور سایزم می شد.ولی روم نشد ازش نخرم بس که با صبر برد و اورد....

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
وای مامانم رفته بودن شهر عمم اینا با عمم رفته بودن شنبه بازار حالا این عمم شوهرش خرتیلیاردره مامانم‌ ...

اصلا سر وضع کسی اصلا مشخص نیست البته فروشنده هم واقعا میترسن چون از چادر خیلی سو استفاده شده 

از بس که ی سری از چادریا جنسای فروشنده بدبختو میزنن زیر چادرشون فرار میکنن

با شوهرم رفتیم مغازه یه چیزی خریدم اومدیم بیرون می‌خواستیم سوار ماشین بشیم دیدم هر دوتا فروشنده رفتن اونجا که جنس برداشتیم رو با دقت نگاه میکردن خواستم برم یه چیزی بهشون بگم شوهرم نگذاشت گفت ولشون کن