2777
2789
عنوان

خانمهای چادری و بی حجاب میشه بیاد سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 57 پست
چادرتو یجوری بگیر دستات از زیرش معلوم باشه ک چیزی دستت نیساین چادر ملی ان چین استین دارن اونا خیلی خ ...

من کیفمو میذارم بیرون چادرم چادرمم عربیه 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

دیگه بعضی فروشنده ها شعورشون پایینه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چادریم، یکبار مغازه رفته بودم مغازه داره واسم تعریف کرد که دیده جنساش کم شدن دوربین نگاه کردن دیدن یک مشتری چادری اومده و لباس برمیداشته زیر چادرش میکرده

دیگه دزد ها واس کاراشون از هر پوششی استفاده میکنن عزیزم

ماسک هم بزنی یکی ممکنه دزد با ماسک دیده باشه،

کلا دقت نکن رو رفتارای مردم اذیت نشی همه گرفتارن دیگه

وای بعضی ها اگه خرید نکنی اعصابشون خراب میشه

اصلا برخورد بعضی فروشنده‌ها جوری ک میگن زودتر برو بیرون حوصله نداریم 

برخورد فروشنده خیلی مهمه تو جذب مشتری یا کلا پروندنش

کلا همه الان اینطورین. تو مغازه میری دو تا شاگرد مغازه عین نکیر و منکر میان چپ و راست آدمو میگیرن هی ...

وای اره می‌چسبن  بهت هی توضیح هی توضیح مخصوصا اینا که میگن  عزیزم گلم خانومی واااای چقد ابن بهت میاد چقد عالی شدی 

بالا وست براار شاید فقط اومدن مزنده کنم خب ببینم فقط 

آدم معذب میشه 

کلا همه الان اینطورین. تو مغازه میری دو تا شاگرد مغازه عین نکیر و منکر میان چپ و راست آدمو میگیرن هی ...

منم یکبار اینقد مرده چسبیده بود بهم هی نظر میداد هی میگفت اینجوری اونجوری دیگه طاقت نیاوردم، گفتم شما صحبت نکنین من بتونم فکر کنم رو انتخابام

دیگه ازم فاصله گرفت خودشو جمع کرد  

اصلا برخورد بعضی فروشنده‌ها جوری ک میگن زودتر برو بیرون حوصله نداریم برخورد فروشنده خیلی مهمه تو جذب ...

دقیقا یسری ها هم هستن اونقدر با مهربونی لباسارو باز میکنن و با حوصله راهنماییت میکنن دلت میخواد خرید کنی حتی اگه نپسندیدی 😃

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

بعضی فروشنده ها کلا وقتی مشتری خرید نکنه بد برخورد می کنن ربطی هم به حجاب نداره

بعضی ها هم چون از چادر برای سرقت سواستفاده می کنن باعث میشن حواس فروشنده ها بیشتر جمع بشه و بیشتر چک می کنند. چون اگر چیزی کم بشه از حقوق اون بیچاره ها کم می کنن

وای مامانم رفته بودن شهر عمم اینا با عمم رفته بودن شنبه بازار 

حالا این عمم شوهرش خرتیلیاردره 

مامانم‌میگفت عمم داشته پارچه ملافه ای زیر و رو میکرده و قیمت می‌گرفته

بعد اون غرفه دار پارچه ها رو گرفته و به عمم‌گفته خانم شما پارچه بخر نیستی نخواسته باش چند تاشو بکنی زیر چادرت 

بذار زمین و...

وقتی تعریف میکرد انقد خندیدم از اون‌مال و ثروتش که هیچی هم به چشمش نمیاد حالا بیاد یه متر پارچه بدزده

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من اکثرا دیگه از پشت ویترین نگاه می کنم خوشم اومد می رم تو نیومد می رم...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز