2777
2789
عنوان

این خواهر سمی هستش یا چی

135 بازدید | 6 پست

خواهرم دااااایم از شوهرش بد میگه..میاد قهر خونه ی بابا..من و بابا ‌ مامان با شوهرش برخورد می‌کنیم یهو پا مبشه میره سر خونه زندگیش..جالبه حرفی بزنه همدردی نکنی میگه کسیو ندارم و طعنه بارونت میکنه..تا حالا ۳ چهار بار قطعی گفت تموم میکنم باز بعد چند هفته قهر یهو برگشت کرد ب شوهرش..بنظرتون من چکار کنم مغزم درد گرفته از کاراش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما زندگی خودتو بکن. اظهار نظر هم نکن. بزار بگه حمایتم نمی‌کنی. مهم نیست. چون نمی‌تونه تصمیم درست بگ ...

خدایی دایم بقیه رو میندازه جلو ولی خودش یهو میره..باز دعوای بعدی میگه شما پشتمو نگرفتین😐

خدایی دایم بقیه رو میندازه جلو ولی خودش یهو میره..باز دعوای بعدی میگه شما پشتمو نگرفتین😐

اشکالی نداره بزار بگه. اون خودشم گیر کرده. شما بگو من نمی‌تونم در مورد زندگی تو درست تصمیم بگیرم. صلاح دست خودته.

اشکالی نداره بزار بگه. اون خودشم گیر کرده. شما بگو من نمی‌تونم در مورد زندگی تو درست تصمیم بگیرم. صل ...

اره سعی کنم ب حرفهاش گوش نکنم..من تا یه چی میگم هر چی بلدم میگم..انگار نمیتونم ساکت بمونم 🙄🙄