2777
2789
عنوان

من بی کس ترینم

366 بازدید | 29 پست

من هیچکس رو ندارم 😔😭

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ؟ پاشو خودت و داری خداتو داری . الکی فاز دپ غم نگیر دختر

خدا میاد پا به پای من مشکلات وبیماریهام و درد هام وقلب شکستمو وتهمت های ناروایی که بهم زدنو درست کنه ؟کو چرا من نمیبنمش تواین مدت داغون شدم 

دلم یکیو میخواد دلسوزانه کمکم کنه ندارم کسی رو😭

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

مگه شوهر نداری

شوهری که خودش درد بی درمونه 😔

یه سری ها میان تو زندگیت بجای اینکه همدمت باشن تنهاترت میکننلالت میکنن بعد میگن چرا حرف نمیزنی

دقیقا حالم رو رو هیچ جوره نمیتونم توصیف کنم😔

خدا میاد پا به پای من مشکلات وبیماریهام و درد هام وقلب شکستمو وتهمت های ناروایی که بهم زدنو درست کنه ...

مشکل اینه که منتظری یکی کمکت کنی هیچوقت منتظر نباش هیچکسسسس تاکید میکنم هیچکس کمکت نمیکنه توی همه اوقات سخت زندگیت خودتیو خودت پس برای خودت تکیه گاه باش محکم باش مگه ماها کیو داریم که پشتمون وایسه؟ 

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶
خدا میاد پا به پای من مشکلات وبیماریهام و درد هام وقلب شکستمو وتهمت های ناروایی که بهم زدنو درست کنه ...

بله خدامیاد یه جا خونده بودم خداانلاینه کافیه دلتو بروز رسانی کنی زمانی خدارو درک میکنی که بخوای وجودشو حس کنی 

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶
مشکل اینه که منتظری یکی کمکت کنی هیچوقت منتظر نباش هیچکسسسس تاکید میکنم هیچکس کمکت نمیکنه توی همه او ...

مردم خواهر دارن برادر دارن مادر دارن پدر دارن اینا نباشه رفیق دارن نباشه یکیو دارن بلاخره دلش خوشه تو شادیا تو ناراحتیا پشتشن من چی هیچکدوم ندارم درواقع دارم اونا باعث حال این روزهام هسن بخاطر همین حالم اینه😔