بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدا میاد پا به پای من مشکلات وبیماریهام و درد هام وقلب شکستمو وتهمت های ناروایی که بهم زدنو درست کنه ...
مشکل اینه که منتظری یکی کمکت کنی هیچوقت منتظر نباش هیچکسسسس تاکید میکنم هیچکس کمکت نمیکنه توی همه اوقات سخت زندگیت خودتیو خودت پس برای خودت تکیه گاه باش محکم باش مگه ماها کیو داریم که پشتمون وایسه؟
مشکل اینه که منتظری یکی کمکت کنی هیچوقت منتظر نباش هیچکسسسس تاکید میکنم هیچکس کمکت نمیکنه توی همه او ...
مردم خواهر دارن برادر دارن مادر دارن پدر دارن اینا نباشه رفیق دارن نباشه یکیو دارن بلاخره دلش خوشه تو شادیا تو ناراحتیا پشتشن من چی هیچکدوم ندارم درواقع دارم اونا باعث حال این روزهام هسن بخاطر همین حالم اینه😔
متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤