2777
2789

ما تو دانشگاه تهران داریم ارشد درس میخونیم تو یه رشتت بین المللی 

یه پسره چیپ تنبل تو کلاسمون هست که با سهمیه هیئت علمی اومده بالا و اصلا درس بخون نیست 

حالا یکی از استادای هیئت علمی که هم از نظر علم و دانش هم از نظر ثروت و هم از نظر موقعیت اجتماعی در سطح خیلی بالایی هست از اینایی که جت شخصی و بادیگارد و ..داره !

پدرشون فوت شده هفته پیش و شنبه امتحان همین درس رو داریم و استاد حضور دارن تو دانشگاه

این پسر چیپ اخرین تلاشش برای نمره گرفتن اینکه رفته یه دستگل داغون با گلای پلاسیده و دور کاغذ پیچیده شده که در حد رو سنگ قبر پرپر کردنم نیست چه برسه دادن به اون استاد خریده روشم نوشته از طرف بچه های فلان رشته

نفری ۲۰۰ تومنم شماره کارت گذاشته براش بزنیم.

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بگو نمیدم

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جت شخصی و بادیگارد؟🧐

پسره هم اول باید باهاتون در میون میذاشت

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

جت شخصی و بادیگارد؟🧐پسره هم اول باید باهاتون در میون میذاشت

بله چون ما چون رشتمون بیزنس بین المللی هست اساتیدمون بیزنس من هستن و خیلی متمول و ثروت مندن 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

قشنگ پیام بده بهش بگو پول و نمیدم مگه من گفتم برو بخر

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بله چون ما چون رشتمون بیزنس بین المللی هست اساتیدمون بیزنس من هستن و خیلی متمول و ثروت مندن

موقع انتخاب رشته بعد کنکور چی زدید دقیقا؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
موقع انتخاب رشته بعد کنکور چی زدید دقیقا؟

لیسانس که مدیریت بودیم

الان ارشدیم بیزنیس بین الملل میخونیم