2777
2789

سلام

آقا من الان تو شارژم، سری پیش بهم گف درجه رو میبرم ی خورده تحمل کن عوضش بهتر جواب میگیری

بیکینی و اصن نمیتونستم تحمل کنم هی پامو جمع میکردم، خلاصه بعدش یه موهایی تیغ تیغی دراومد ک اذیتم میکرد،زودتر از موعد تایم لیزرم دوباره امروز رفتم، گفتم اینطوریه... دوباره باهمون درجه بالا زد بازم انقدددددد دردش شدید بود ک حتی تموم شد میسوخت و به سختی راه میرفتم، حالا نمیدونم این سری موثر هس یانه... چون دقیقا جایی اونجوری تیغ تیغی درمیاد که خیلی نازک و حساسه، اصن تحمل کردنی نیس

معتاد به اینترنت مجرم نیست... تنـــهاســت...!!!
😂😂مگه مجبوری بری لیزر با نوره نظافت کن هر دفعه نازک تر در میاد بدنت هم سم زدایی میشهخاصیت درمانی ه ...

حالا که رفتم تموم شده😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلسه چندمی تاالان نتیجه گرفتی؟

یادم نیس دقیق، ولی تو شارژم

اره تاالان خوب بوده،فقط از سری پیش این مشکل واسم ب وجود اومده دیگه.... 

حس میکنم اون موها جدید دراومدن قبلا همچین مشکلی نداشتم

این درجه ای هم ک تازگی میذاره نمیتونم تحمل کنم اصن

اره این سری موثر تره البته بیکینی معمولا دیرتر جواب میده ولی من خودم تو ۱۰ جلسه خیلی خوب نتیجه گرفتم ...

خب مطمئن نیستم اون قسمتی ک مدنظرم بود و تونس بزنه یانه😑بس درد شدیدی داشت نمیتونستم تحمل کنم نمیذاشتم بزنه

دقیقا خط کنار واژن منظورمه که خیلی پوستش نازکه نمیشه تحمل کرد واقعا 

خب مطمئن نیستم اون قسمتی ک مدنظرم بود و تونس بزنه یانه😑بس درد شدیدی داشت نمیتونستم تحمل کنم نمیذاشت ...

اره بیکینی واقعااا درد داره لیزر کردنش 

حتما زده نگران نباش 

شارژ بعدیت بگو با دقت تر بزنه 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

اره بیکینی واقعااا درد داره لیزر کردنش حتما زده نگران نباش شارژ بعدیت بگو با دقت تر بزنه

خیلی سفارش کردم گف زدم... ولی اون قسمت نمیسوزه😐

بالاترش و زد یه جوری سوختم ک دیگه نمیذاشتم بزنه