2777
2789
عنوان

وقت نماز جمعه اس حی علی الصلوة

504 بازدید | 65 پست

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

اعوذ بالله من الشیطان الرحیم

بسم الله الرحمن الرحیم 

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا نُودِيَ لِلصَّلَاةِ مِنْ يَوْمِ الْجُمُعَةِ فَاسْعَوْا إِلَى ذِكْرِ اللَّهِ وَذَرُوا الْبَيْعَ ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ﴿۹﴾

ای مؤمنان! چون برای نماز روز جمعه ندا دهند، به سوی ذکر خدا بشتابید، و خرید و فروش را رها کنید. که این [اقامه نماز جمعه و ترک خرید و فروش] برای شما بهتر است اگر [به پاداشش] معرفت و آگاهی داشتید.

بلطف الله تو هر محله ای مصلی برگزاری نماز جمعه هست و نماز جمعه تاکید مواکد قرآن هست.

شیطان رو له کن رها کن برو نماز جمعه .....

ذکر جمعه و هر روز: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

نداند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونه بالای ۲۰ تا کاربری داره که به اسم اسلام توی جمع خانما بچرخه

یه چند تاشو بگو تا بشناسیم حاجی رو

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

یعنی الان داره نقش بازی میکنه؟؟؟

چی بگم 

من ازش رفتار مذهبی جز همین متن ها ندیدم

ولی توهین دیدم

حرفهای جنسی دیدم

گفتن مسائل جنسی به اسم حدیث دیدم

تهمت و کل کل دیدم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...