2777
2789

قصد بدی ندارم ها ، ولی میخام بدونم درست فکر می کنم یا نه ، 

من به این نتیجه رسیدم که همه خانم ها بچه دار شدن رو خیلی دوست دارن ، تا یه نوزاد می بینن ذوق زده میشن ، همشون دوست دارن بچه داشته باشن ، لااقل یدونه ، 

البته آقایان هم هستن، ولی آیا خانومی هست که اصلا بچه دوست نداشته باشه ؟ فقط سواله تو ذهنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یکیش من از مسؤلیت های بچه به شدت فراری ام 

بچه خوبه ولی واسه مردم باشه یکم باهاش بازی کنی وقتی گریه کرد بدی به صاحبش 

البته خودم باید بیارم 

و اینکه تو بعضی شرایط زندگی آدم دیگران رو میبینه دوس داره کنار خودش هم یه بچه باشه

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بله

هست

دختر جاری من بچه دوست نداره

الان 3ساله ازدواج کرده

متولد 66 هست

همسرش عاشق بچه است ولی خودش نه

مثل خیلی از زنها غریزه مادری نداره

البته اگه بیاره بشدت مسولیت پذیره

همه اش میگه کاشکی از اول با همسرم شرط کرده بوذم

یکبار هم یک خانم ناخن کار گفت 13 ساله ازدواج کردم و با همسرم به توافق رسیدیم که بچه نداشته باشیم

خیلیا هستن از بچه متنفرن

وگرنه داروهای سقط جنین وجود نداشت

از همون اول بسم الله که بشر به وجود اومد خیلی از زنها تمایل به بارداری نداشتن ولی برخلاف میلشون مجبورشون کردن ازدواج کنن و بچه دار بشن

از میزان تنفر نسبت به بچه میتونی ادمایی رو ببینی که به راحتی بچشونو شکنجه میکنن

خیلیا توی سایت های غیرقانونی از تجاوز به بچه ی خودشون و شکنجه کردنشون فیلم میذارن که دیگه ته نفرته

ولی نفرتای کمتر هم هست مثلا اونایی که همش بچه رو میزنن و یا نفرینش میکنن نمونش تاپیک دختران اسیب دیده از مادر

و صد البته این دوست داشتن و نداشتن بچه میتونه مربوط به اینم باشه که ایا مادر از همسرش راضیه یا نه؟

اون زنی که بهش تجاوز میشه و حامله میشه دلیلی نداره بچشو دوست داشته باشه یا سقطش میکنه یا اگه به دنیا اومد میده پرورشگاه و یا نگهش میداره و عقده هاشو روی اون بچه خالی میکنه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

آدمهایی هستن که بچه ها رو  دوست دارن ولی دوست ندارن خودشون بچه دار بشن

مثل من و همسرم 

آدمهایی هستن که بچه ها براشون جذاب نیستن و دلشون هم نمیخواد بچه دار بشن 

مثل برادرهمسرم و جاری ام 

همه اینا توی جامعه نرماله

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...