2777
2789
عنوان

سلامت باطری ایفون

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 122 پست
مبارک باشه عزیزم شاید برای اینه ک مدلامون فرق داره

مرسی عزیزدلم ❤️❤️

اره احتمالا از سری چهارده و بعد داشته باشن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم 😘منم باید یفکری بردارم 🥲 شانس که ندارم

ببین ربطی ب مدلش نداره ک بگی میفروشم یکی دیگه میگیرم...مشکلش ببر مغازه برات حل کنن 

البته من چیزایی ک سلامت باتری کم میکنه تو اینستا دیدم و غیر فعال کردم

الان ریجستر شده میفروشن مغازه ها

جدی؟

من چندجا رفتم نداشتن 

همشون بدون ریجستر داشتن

دیگه اینم مسخره بازی جدیدشونه چه کاریه یه گوشی بخریم اندازه پول خود گوشی هم  برای پول ریجستر بدیم🙁

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

جدی؟من چندجا رفتم نداشتن همشون بدون ریجستر داشتندیگه اینم مسخره بازی جدیدشونه چه کاریه یه گوشی بخریم ...

اره من رفتم 16 پرو داشتن 

منم برای همین نمیخوام ریجستر کنن ارزش نداره

اره من رفتم 16 پرو داشتن منم برای همین نمیخوام ریجستر کنن ارزش نداره

نه واقعا هم قیمت پول گوشی پول ریجستر بدیم چخبره

کار خوبی میکنی عزیزم 

فعلا هم اولشه گرونتره کم کم میاد پایین 

نه واقعا هم قیمت پول گوشی پول ریجستر بدیم چخبرهکار خوبی میکنی عزیزم فعلا هم اولشه گرونتره کم کم میاد ...

عزیزم من ۱۳ رو بدم ۱۵ بگیرم یا نه بنظرت 

همش میگم یه مشکلی داره میاد سریع پایین 

شاید چون استوک بوده خریدم ۹۸ بود

میگم ردش کنم یه نات اکتیو بگیرم یا ۱۵

موندم

از طرفی ۴۵ زیاده برای ریجستر

عزیزم من ۱۳ رو بدم ۱۵ بگیرم یا نه بنظرت همش میگم یه مشکلی داره میاد سریع پایین شاید چون استوک بوده خ ...

والا من خودمم سیزده گرفتم بخاطر ریجستر

میتونی ۳۰؛۴۰ تومن برای ریجستر بدی؟

اگه نمیتونی اینو عوض کن یه سیزده نرمال آکبند بگیر 

اینجور که میگی این گوشی سلامت باتریش زود داره کم میشه اره عوضش کن یه آکبندشو بگیر

عهههه ممنون عزیزم که گفتی حالا بنظرت من چکار کنم اینو بدم برم یه نات اکتیو بگیرم یا ایفون ۱۵۱۵ الان ...

عزیزم راجبه آداپتور من از کسی که گرفتم صددر صد مطمئن بود،واعتماد داشتم بهش گرفتم

میدونم از اصلش باکیفیتر حتی درنگاه اول وزنشون ثابته میتونین وزنشون کنین،اونجایی که کابل وصل میشه از اصلی صاف بدون برجستگیه و اینکه نوشته شده کاملا واضحه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

والا من خودمم سیزده گرفتم بخاطر ریجسترمیتونی ۳۰؛۴۰ تومن برای ریجستر بدی؟اگه نمیتونی اینو عوض کن یه س ...

ممنون عزیزم 

نه خیلیه چهل تومن چخبره

پس اینو میفروشم یه آکبند میگیرم 

الان شما چه مدته گرفتین چنددرصده