2777
2789
عنوان

سلامت باطری ایفون

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلای ابشده بگیر عزیزم اگه ۸۵ تومن ابشده ندادن دسته دوم بگیر

اوکی عزیزم 

طلای آبشده فکر میکنم جایی که میشناسم کمتر از ۱۰۰ تومن نده

حالا برم ببینم میده 

ممنون از راهنماییت گلممم ❤️🙏

زده۲۰ولی ینفر همینجا گفت۴۰ تومن میگیرن ۱۵ نرمال میدونید چنده؟دوستم از دبی بگم بیاره بنظرتون اوکیه؟

من از مرداد 15پرومکس دارم هنوز100هست باطریش و خیلی استفاده میکنم تقریبا

الان دیکه همه گوشیها حتی قاچاقی های فبلی مثل مال من ریحستر میشن له من گفتن حدود 37تومن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

انتن ندارید الان؟خیلی خوبه از مرداد صده چند بار شارژ شده

الان دقیقا صدبار شارژ شده 

آنتن دارم تا وقتی از شهر خارج نشم و جایی که انتن ضعیف میشه نرم مسکلی ندارم 

ولی فقط یه سیم کارت همراه اول انداختم و یکیش خالیه 

واینکه از نت گوشی اصلا نباید استفاده‌کنی به وای فای باید وصل بشی 

انتن بره هم خودم برمیگردونم 

ولی خداراشکر دیشب اعلام کردن که برودی ایناروهم  ریجستر میکنن 

من دوسیم کارتمو لازم دارم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان دقیقا صدبار شارژ شده آنتن دارم تا وقتی از شهر خارج نشم و جایی که انتن ضعیف میشه نرم مسکلی ندارم ...

انتن بره چجوری برمیگردونید 

الان من پرسیدم از یه موبایل فروشی گفت هزینه ریجستری۳۴ با هزینه ی پاسپورت 

هزینه ی پاسپورت چیه دیگه

انتن بره چجوری برمیگردونید الان من پرسیدم از یه موبایل فروشی گفت هزینه ریجستری۳۴ با هزینه ی پاسپورت ...

نمیدونم هزینه پاسپورت چیه 

ایفون رو رو نت۲G  میزارم ‌و روی حالت هواپیما 

سیم‌کارت  رو خارج میکنم میزارم رو‌گوشی دیگه ای بعد *۲۱*یک شماره موبایل دلخواه#روشماره‌گیری میکنم و شماره تلفنم دایورت میشه روی اون شماره دلخواه 

حالا گوشی رو روی خالت هواپیما میزارم و سیم کارتمو خارج میکنم میزارم تو آیفون 

آنتن برمیگرده‌

بعد باید از حالت دایورت خارج بشه که با شماره گیری#۲۱# و تایید کردن درست میشه