2777
2789
عنوان

سلامت باطری ایفون

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 122 پست
اره حتما بگیر که از این پایین تر محاله بیاددلارم میره بالا اگه سرمایه گذاری کوتاه مدت میخواهی دلار ب ...

پ دلارم خوبه ؟؟؟

پس نصف پولمو طلا بگیرم نصف دلار خوبه ؟؟؟

۸۵ تومنه ؟؟؟،،

ایفون چنده؟

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز شوهرم صحبت کرده بود با دوستش گفت ۳۸ تا۴۰ برام میفروشه گوشی رونو ۵۰ هست فکرکنم اره خدایی بین ۱۳ ...

١٣ ٣ مدل قديمي تر هست

شارژر عوض شده

افت قيمت شديدي داشت و بازم خواهد داشت/

من ١١ داشتم ميخواستم ١٣ بخرم

خود كسي ك توي كار گوشيه و فقط ١٣ ميفروخت 

به من گفت اشتباه نكن مدل قديمي نحو

١٥ گرفنم

💕

عزیزم دوست شوهرم میگه ۳۷ میخوامش بدم بنظرت؟برم نات اکتیو بگیرم 🤔

از گوشی فروشیا گلم قیمت بگیر

معلومه که نات اکتیو صددرصد بهتر از استوک

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

والا من دو سه روزه گرفتم عزیزم نات اکتیو بود اره همین سیزده رو بگیر آکبند باشه فقطالان من 13 پرومکس ...

سری۱۶ افتضااااااح افتضاح

اصلا قابل مقایسه با ۱۳-۱۴-۱۵نیست

بی نهایت باگ داره

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

سری۱۶ افتضااااااح افتضاحاصلا قابل مقایسه با ۱۳-۱۴-۱۵نیستبی نهایت باگ داره

جدی؟

من اول گفتم پونزده پرومکس بگیرم بعد که دستم گرفتم دیدم واقعا هیچ مزیتی به سیزده پرومکس نداره حتی ظاهر هم یکیه 

شونزده دوربینش فقط قویتر بود و احساس کردم شاید به همون خاطر بهتر باشه 

پس خوبه همون سیزده گرفتم نرفتم سمت اونا 

از ریجستر نشدنشون می‌ترسیدم 🤣

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

جدی؟من اول گفتم پونزده پرومکس بگیرم بعد که دستم گرفتم دیدم واقعا هیچ مزیتی به سیزده پرومکس نداره حتی ...

نه ۱۳-۱۴-۱۵تقریبا فرقی ندارن ،خوبن همشون

ولی ۱۶واقعا نسبت به اینا ضعیفتره

١٣ ٣ مدل قديمي تر هستشارژر عوض شدهافت قيمت شديدي داشت و بازم خواهد داشت/من ١١ داشتم ميخواستم ١٣ بخرم ...

من فروختم تا بیشتر از این نیومده پایین 

البته دادم دوست شوهرم بفروشه نمیدونم فروخت یا نه 

دوست دارم ۱۵ بخرم

من از شهریور دارم ۲۴ دستمه سلامت باطری ۱۰۰ احتمالا ی مشکلی داره انقد زود میاد پایین

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید