2777
2789
عنوان

حامله شدن با دندونهای پوسیده

190 بازدید | 18 پست

خانما به نظرتون میشه با دوندونای پوسیده حامله بشم

بهداشت میگه برو دندوناتو درست کن بعد حامله شو

منم فعلا توانشو ندارم دندونامو درست کنم از طرفی هم دوست دارم بچه دوم بیارم سنم دیگه داره میگذره به نظرتون چیکار کنم

میگن دندون خراب در بارداری باعث زایمان زودرس میشه

قدیما خانما زود زود بچه میاوردن به دندوناشونم رسیدگی نمیکردن هیچی هم نمیشد الان چرا اینجوری میگن

کلسیم از دست میدی دندونات میریزه تو که نمیتونی دندوناتم درست کنی بچه میخوای چیکار؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی اگه درد دندون داشته باشی، تو بارداری نه میتونی بری دندون پزشک نه میتونی یه مسکن بخوری. عزیزم وقتی شرایط درست کردن دندونت رو نداری بهتر نیست یکم از نظر مالی بهتر بشی و بعد بچه دوم بیاری؟

چرا توانشو نداری ؟

توان نداری دندون درست کنی بعد توان بچه آوردن داری؟؟؟

اگه وسط بارداری دندونات درد بگیرن نمتونی بری درست کنی چون خطر داره 

بعدشم دندون که خرابه عفونت و باکتری از دندون وارد خون میشه و رو بچه هم تاثیر میزاره

حتما دندوناتو درست کن 

حتما

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

برای خودتم خوب نیست.کلا بچه برای آدم نه استخون میذاره نه دندون.. پس فردا دندونت به عصب رسید میخوای چیکار کنی؟ توانشو نداری دندون درست کنی، توانشو داری خرج یه بچه ی دیگه رو بدی؟ 😑

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚