2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه لطفا راهنمایی کنن

115 بازدید | 12 پست

دوستان من بعد۴ سال دوستی الان ۲ ماهه نامزدم.اینم بگم که به سختی بهم رسیدیم.نامزدم ازدواج گریزبود و پدرم‌سخت گیر،یهو همه چی درست شد،الان ۲ماهه نامزدیم،تو این ۲ماه سنگ تموم گذاشت از لحاظ کادو اوردن وووو..ولی دوهفته س فشارکاری شدیدی داره منم نزدیک مریودیم بودی،فشار روحی شدید،نفهمیدم چی شد یهو الکی الکی تلفنی بحثمون بالا کشید،بش گفت طلاهایی که اوردی رو پس میدم من طلا نمیخام احترام میخام،گفت من همه کاری واست کردم حالا که اینجوره هر چی بینمون هست تمام.خلاصه قرار بود امروز خانوادش از شهرستان بیان.بش پیام دادم گفتم‌خانواده رسیدن،جوابمو نداد،تماس گرفتم جواب نداد،بش پیام دادم،قهری یا میخای جدی جدی کات کنی،حواب نداد،به نظرتون این واقعا میخاد تمامش کنه؟یا فعلا عصبیه؟؟

نه بابا به این الکیا تموم‌نمیشه همه از این دعواها تو عقد دارن خانوادشم گفته برا تموم کردن میخان بیان ؟ اگه اینجوری گفته دروغ گفته هرگز نمیان

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

نه بابا به این الکیا تموم‌نمیشه همه از این دعواها تو عقد دارن خانوادشم گفته برا تموم کردن میخان بیان ...

عقد نیسیم،فقط انگشتر نامزدی دستمه.خانوادش یه هفته س،واس یه کاری قرار بود بیان،از بحثمون خبر ندارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عصبیه از این چیزا پیش میاد

اخه بعد خاستگاری اول که از بابا بی توجهی دید،گفت هر چی هست تمام.دوماه کات بودیم،زندگیم جهنم بود.رفتم سمتش واس آشتی گفت تمام.بعد دوماه بعدش یهو خدا درستش کرد.میگم نکنه الانم ایجور بکنه و تصمیمش واس رفتن باشه

اخه بعد خاستگاری اول که از بابا بی توجهی دید،گفت هر چی هست تمام.دوماه کات بودیم،زندگیم جهنم بود.رفتم ...

اوه چ آدم شُل کنیه حالا ی کم زمان بده نترس

این مرد فعلا برا زندگی مناسب نیست

گلکم شما ۴ سال باهاش دوس بودی چرا نتونستی رگ‌خوابشو دستت بگیری وقتی میدونی اینجوریه یا بلد شو چجوری باهاش حرف بزنی یا قبول نمیکردی بیاد خواستگاری

الانم ی کم تحمل کن بذار آتیشش خاموش شه بعد برو سمتش

اوه چ آدم شُل کنیه حالا ی کم زمان بده نترساین مرد فعلا برا زندگی مناسب نیستگلکم شما ۴ سال باهاش دوس ...

مهربونه ،مودبه ،دوستم داره ،ولی از بحث فراریه،مخصوصا که اینروزا فشارش کاریش بالاس..منم میدونسم اونروز نباید گیر بدم،پریود بودم،ولی دیگه شد🥺🥺

مهربونه ،مودبه ،دوستم داره ،ولی از بحث فراریه،مخصوصا که اینروزا فشارش کاریش بالاس..منم میدونسم اونرو ...

خیلی خوبه ک از بحث فراریه اینجوری یاد میگیری در آرامش حرف بزنی

بذار ی کم بگذره بعد واسش کلیپ و پیام عاشقانه بفرست

خیلی خوبه ک از بحث فراریه اینجوری یاد میگیری در آرامش حرف بزنیبذار ی کم بگذره بعد واسش کلیپ و پیام ع ...

اصلا باز نمیکنه،واسش پیام فرستادم که خانوادت مبان یا نه،اصن سین نمیکنه.