2777
2789
عنوان

دندنمو کشیدم. با چی دردش خوب میشه.

140 بازدید | 22 پست

خیلی درد میکنه. با جراحی کشیدش.دارم میمیرم. مسکن خوردم.ولی اصلا تاثیر نداشت. یه سیگار  دود دادم توی دهانم. یکم بهتر شد. از ترسم بچمو که خوابه بیدار نمیکنم. حوصلشو ندارم. ... درد دارم. چی کار کنم. تا کی ادامه داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو روز پیش همزمان با هم دوتا عصب کشی کردم اولش که دردش شدید بود دو تا نوافن با هم خوردم الان که دردش کمتر شده یه دونه

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک 

من دو روز پیش همزمان با هم دوتا عصب کشی کردم اولش که دردش شدید بود دو تا نوافن با هم خوردم الان که د ...

منم اون هفته یکی عصب کشی کردم. یه هفتس دارم مسکن میخورم. ... الان یعنی یکی دیگه بخورم. ... باشه میرم میخورم. 

منم اون هفته یکی عصب کشی کردم. یه هفتس دارم مسکن میخورم. ... الان یعنی یکی دیگه بخورم. ... باشه میرم ...

درد عصب کشیت کی آروم شد من که یه دفعه حواسم نیست دندونام میخوره بهم جونم در میاد  

وقتی داری گناه میکنی چرا همیشه چپ و راست رو نگاه میکنی؟ یک